Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak si můžu ověřit (kromě rozříznutí rámu plast.okna), že jsem opravdu obdržel poptávaný sedmikomorový profil? V současné době jsou na trhu čtyř, pěti, šesti a sedmikomorové profily s výraznými cenovými rozdíly. Dodavatel mi může za cenu sedmikomory přivést a namontovat pětikomoru a já to vůbec nezjistím. Můžete mi někdo poradit jak lehce poznám, že nedošlo ze strany dodavatele k záměrné záměně? Myslím, že by se tom dalo i slušně vydělat. Za odpověď Vám předem děkuji.
Sám pracuji ve firmě vyrábějící okna a musím říct, že náš dodavatel profilů provádí inovaci i tím způsobem, že stávající komory rozdělí a navýší se tak počet komor na starém typu profilu.
Tím chci říct, že ani rozměry a tvar daného profilu Vám nezajistí, že je to přesně ta X-komora, kterou jste si objednali.
100% jistotu budete mít jen v případě, že Váš profil se ve stejném designu a rozměrech dělá VÝHRADNĚ x-komorový, anebo se přímo půjdete podívat na výrobu Vašich vlastních oken. Tohle my zákazníkovi umožňujeme a myslím, že u každého solidního výrobce by to neměl být problém. Shlédnutí výroby oken mohu doporučit i z toho důvodu, že uvidíte jaké "železo" se při výrobě do profilů dává. To je nešvar hlavně polských výrobců, protože používají tentostěnné výztuhy, které nezajistí oknu potřebnou tuhost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.