Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám sedmikomorová okna?

Od: lacky* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jak si můžu ověřit (kromě rozříznutí rámu plast.okna), že jsem opravdu obdržel poptávaný sedmikomorový profil? V současné době jsou na trhu čtyř, pěti, šesti a sedmikomorové profily s výraznými cenovými rozdíly. Dodavatel mi může za cenu sedmikomory přivést a namontovat pětikomoru a já to vůbec nezjistím. Můžete mi někdo poradit jak lehce poznám, že nedošlo ze strany dodavatele k záměrné záměně? Myslím, že by se tom dalo i slušně vydělat. Za odpověď Vám předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrsinger*
hodnocení

3x

Sám pracuji ve firmě vyrábějící okna a musím říct, že náš dodavatel profilů provádí inovaci i tím způsobem, že stávající komory rozdělí a navýší se tak počet komor na starém typu profilu.

Tím chci říct, že ani rozměry a tvar daného profilu Vám nezajistí, že je to přesně ta X-komora, kterou jste si objednali.

100% jistotu budete mít jen v případě, že Váš profil se ve stejném designu a rozměrech dělá VÝHRADNĚ x-komorový, anebo se přímo půjdete podívat na výrobu Vašich vlastních oken. Tohle my zákazníkovi umožňujeme a myslím, že u každého solidního výrobce by to neměl být problém. Shlédnutí výroby oken mohu doporučit i z toho důvodu, že uvidíte jaké "železo" se při výrobě do profilů dává. To je nešvar hlavně polských výrobců, protože používají tentostěnné výztuhy, které nezajistí oknu potřebnou tuhost.

lacky*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]