Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SPORÁK NA PB-MORA 1100

Od: bobek07® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chci předělat plynový sporák Mora 1100 na PB...neví nekdo,kde má trysky?Trysky na PB mám,ale nemohu najít kam je dát.Vím ted vypadám jak ňouma *zed*/mirně řečeno/ *smich*,ale já fakt nenašel kam je dát: Díky za radu.B.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já si myslím, že bude nutná nejen výměna trysek, ale také vyčištění a seřízení, takže odborníka.

hodnocení

Ladine,díky,ale otázka zněla jinak!

ladinpraha*

Stačí ti to takhle?

SPORÁK NA PB-MORA 1100
hodnocení

Řekl bych,že toto je ta správná odpoved ,ne-li výborná pro takového antitalenta jako jsem já! Takže bodík máš a ještě jednou diky za perfekt odpoved*palec*

hodnocení

Ladine,trysky vyměněny,vše šlape,,,,,...mužeš mi ještě prosím Tě poradit kde najdu trysku k troubě? Fakt jsem ji nenašel ač jsem se snažil,připadám si sám sobě trapně*bzum*.Děkuji moc předem.Bobek

ladinpraha*

Podívej se tady, předpokládám, že to bude stejné, ale plynovou troubu nemám, tak to nemůžu ověřit.

obchody24.info/...

SPORÁK NA PB-MORA 1100 #2
hodnocení

ladine,vřelý dík,jsi super rychlý a odborný rádce!Přeji hezké prožití Vánočních svátků a do Nového roku méně takových "OTRAVŮ" jako jsem já.Ještě jednou moc děkuji.bobek

ladinpraha*

Bobku, i tobě krásné vánoce. Jsem rád, že jsem ti mohl pomoci. Tvůj dotaz měl hlavu a patu, což se o některých jiných říci nedá. Takže více takovýchto smysluplných dotazů a méně těch "jiných". Ještě jednou hezké svátky a ať ti sporák dobře vaří a peče.

janap*
hodnocení

0x

Dobry den,

chci se zeptat, mame tento plynovy sporak a posledni dobou nam zhasina, kdyz zavreme troubu. Da se s tim neco delat po domacku? nebo je lepsi odbornik, ktery procisti trubky?

Dekuji za radu

ladinpraha*

Přečti si tento odkaz (už je uvedený výše). Princip je u většiny sporáků stejný. Doporučuji vyčistit přívody k hořákům, někdy tam bývá neuvěřitelný sajrajt, potom vyčistit trysky, nejlíp vymontovat, umýt a profouknout, nebo mechanicky nejlíp použít vlasec nebo měděný drátek, hlavně ne ocelovou jehlou. A potom seřídit přívod vzduchu k tryskám.

obchody24.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]