Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci předělat plynový sporák Mora 1100 na PB...neví nekdo,kde má trysky?Trysky na PB mám,ale nemohu najít kam je dát.Vím ted vypadám jak ňouma /mirně řečeno/
,ale já fakt nenašel kam je dát: Díky za radu.B.
Já si myslím, že bude nutná nejen výměna trysek, ale také vyčištění a seřízení, takže odborníka.
Řekl bych,že toto je ta správná odpoved ,ne-li výborná pro takového antitalenta jako jsem já! Takže bodík máš a ještě jednou diky za perfekt odpoved
Ladine,trysky vyměněny,vše šlape,,,,,...mužeš mi ještě prosím Tě poradit kde najdu trysku k troubě? Fakt jsem ji nenašel ač jsem se snažil,připadám si sám sobě trapně.Děkuji moc předem.Bobek
Podívej se tady, předpokládám, že to bude stejné, ale plynovou troubu nemám, tak to nemůžu ověřit.
ladine,vřelý dík,jsi super rychlý a odborný rádce!Přeji hezké prožití Vánočních svátků a do Nového roku méně takových "OTRAVŮ" jako jsem já.Ještě jednou moc děkuji.bobek
Dobry den,
chci se zeptat, mame tento plynovy sporak a posledni dobou nam zhasina, kdyz zavreme troubu. Da se s tim neco delat po domacku? nebo je lepsi odbornik, ktery procisti trubky?
Dekuji za radu
Přečti si tento odkaz (už je uvedený výše). Princip je u většiny sporáků stejný. Doporučuji vyčistit přívody k hořákům, někdy tam bývá neuvěřitelný sajrajt, potom vyčistit trysky, nejlíp vymontovat, umýt a profouknout, nebo mechanicky nejlíp použít vlasec nebo měděný drátek, hlavně ne ocelovou jehlou. A potom seřídit přívod vzduchu k tryskám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.