Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňský robot, který vybrat?

Od: jir* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chtěl bych mamince a babičce koupit k vánocům nějaký kuchyňský robot, kde by bylo vše v jednom ... do užšího výběru postoupili tito kandidáti ... doporučíte mi jeden z nich, máte s nimi zkušenosti nebo byste doporučili úplně jiný?

obchodni-dum.cz/...
obchodni-dum.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

v testech vyšel jako první a nejlepší ten robot Bosh MUM - test dělali v Černých ovcích... Tak bych asi volila ten (první)

hodnocení

0x

musíte nám říct, jaké máte požadavky... :)

Máme doma asi rok tenhle: obchodni-dum.cz/..., uštřila byste 1/2 polovinu ceny, ale nemá odšťavňovač a mlýnek. takže záleží na Vás. Na hnětení, šlehání, mixování je výborný. Umí i ledovou tříšť, ale když načtete návod, tak tříšť nikdy dělat nebudete na žádném :-D

doplněno 14.12.10 07:44:

strouhat umí taky... když už jsem začal jmenovat *smich*

hodnocení

0x

Značka Bosch je stále značka! Všimla jsem si, že většina jejich výrobků je hlučnější, ale jsou opravdu špičkové! A vypadají lépe. *palec*

kato*
hodnocení

0x

Hlasuji pro Bosh,ale může být i jiný typ mrkněte: kuchynske-roboty.heureka./...

jirbar*

Tenhle kuchynske-roboty.heureka./... je již objednán. Vyhrál v DTESTu a navíc Megaobcod je nejlevnější asi 3500,- Kč a v neděli nabízeli dodání zdarma. Doporučují struhadlo na brambory přikoupit, není však skladem.

Jen mne mate, že je i nabízen za cenu asi 5000,- Pravděpodobně kovová mísa místo plastu, skleněný mixér místo plastu a možná navíc něco na citrony. Jinak se zdá výbava stejná, byť se toho nechá za hodně peněz dokoupit.

Obchodní strtegie.

Robot koupit můžeš, příslušenství musíš. A to je dražší než robot.

doplněno 14.12.10 20:36:

Ten 4780 má o 50W větší výkon jinak je prakticky totéž. Vybaven kovovou mísou a sklěným mixérem plus lis na citrony a proto ta vyšší cena.

doplněno 14.12.10 20:40:

Kdepak mixér je taky z umělé hmoty

megaobchod.cz/...

jir*
hodnocení

rozdíl mezi 4780 a 4655 je v tom, že ten 4655 nemá v sobě mixér v základu, proto asi ten rozdíl, lze samozořejmě dokoupit k oběma jako příslušenství "multimixer", když bych koupil 4655 + multimixer, tak to vyjde na 5375 (ceny obchodni-dum.cz), což je více než 4780.

Zjištěno poté:
Hm ... ted se dívám lépe na popis a v základu mixování je i u toho 4655, i když není popsáno v "funkce robota", ale v ostatních obchodech to vidět je ... , tak nevím, co si mám myslet ...

když to porovnávám dal, tak asi navíc je nerezová míchací místa a LED ukazatel, výkon motoru o 50W více a lis na citrusy ...

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dejte si pozor od bosche jedny maji prevody plast a druhy kov tak se ted musite rozmylset kterej i kdyz dneska plast taky neco vydrzi ale znate to ja ho osobne chtel koupit taky ale jeste se taky rozmyslim co a jak a levnejsi maji plastme bylo receno v obchode

kejki
hodnocení

0x

Z těch dvou určitě Bosch. Moulinex vede ND velmi krátkou dobu a systém bezpečnostních západek na Odaciu je na mrtvici. O masomlýnku mne ujistili, že je mnohem lepší koupit samostatný, že ten na robotu je takový slabší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]