Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, jak odstranit zatuchlinu z čalouněného křesílka? Čistila jsem ho tepem a přestříkala voňavkou, ale nepomohlo to. Navíc bych řekla, že s tou voňavkou je to ještě horší.
Odpovědí Vás nepotěším, zatuchlina není na povrchu, ale uvnitř čalounění. Mám mnoho příležitostí sledovat čalouníky při práci a tak mne často napadá, že kdybychom věděli na čem sedíme, asi bychom si raději sedli na zem. Pokud je kostra křesla v dobrém stavu, případně je starožitné, najděte si na to čalouníka.V opačném případě počkejte na nejbližší kontejner a vyhoďte ho.
Zkuste ho dát přes noc do mrazáku, nebo hlásí mrazy, tak na balkon. Potom ho doma posypejte takovým práškem, co pohlcuje pachy z koberců a čalounění. Mají ho v drogerii Teta, stojí kolem 50, kč. Já s tím odstranila pach z koberce. A poradili mi to tady na poradně, zkuste, nic tím nezkazíte, potom se to vyluxuje, po době působení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.