Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám asi 5 roků termostatickou baterii (trubici ve sprše) Kludi. Před několika dny mi začala protékat, tzn. kape z ní voda,když je zastavená. Zkoušel jsem ji vyšrubovat ze zdi, ale jsou v trubkách sítka a z boku nevím, jak ji rozdělat. Nedokáže někdo poradit, jestli to lze nějak rozdělat - nechtěl jsem to příliš na silu nějak rvát...?
Snad nemusím kupovat novou...
díky předem
Mám jinou značku ale snad je princip stejný.Musel jsem ji jednou rozdělat protože se pokazil směšovač nebo něco podobného uvnitř.Rozdělat to šlo špatně a dát zpět byl nadlidský úkol.Snad tam byl někde zespod šroubek,to už nevím,ale jinak jsem musel jít silou.Na ventilu byla tři gumová těsnění,která doléhala opravdu pevně.No a tlačte ten směšovač zpět do baterie,když vás to brzdí.Dnes bych asi koupil novou,ty ceny už snad nejsou tak zlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.