Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dolce gusto - jaký je mezi nimi rozdíl?

Od: dzulieta* odpovědí: 5 změna:

Prosím kdo poradí, chci pořídit jako vánoční dárek Dolce Gusto, ale jak jsme se dívala, tak na internetu jsou různé druhy a hlavně řady, jaký je mezi nimi rozdíl, je to jen v ceně a jak to postupně šlo barevně, nebo jak je to? Předem děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

rozdíl je jen v designu resp. jak šla modelá řada - ta nejnovější je nezdražší. Vybírejte podle toho, co se Vám líbí a mrkněte kolik Vás bude stát 1 obyčejné kafé a kolik 1 latté (pokud ho pijete)

dzulieta*
hodnocení

Tak našla jsem kapsle kde jich je 16ks a jen za 89kč a v balení jsou 2 druhy a je tam toho více, ne jen jeden druh. Což vychází jedna káva na 5,5 kč.

právě pozor na latte, tam je taky 16 ks, ale na jeden nápoj jsou potřeba 2 kapsle (1x káva, 1x mléko) , to jediné mě odradilo

poradte.cz/...

kejki
hodnocení

0x

Není to úplně 100%. ale podle mne některé neumí všechny druhy káv.

sjuzana

Dolce Gusto umí všechny kapsle, je to na stejném principu. Takže kolik druhů kapslí Nescafé nabídne, tolik bude druhů kávy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]