Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebuji radu. Máme plynový kotel Destila 25 . Je starý asi už 15 let a nikdy s ním nebyly větší problémy. Ale teď v něm při zapálení hořáků jakoby něco kovového kleplo. Zvuky jdou od elektromag.ventilu. Nevím zda se dá ten ventil opravit, nebo raději koupit nový. Pokud má někdo nějakou zkušenost, tak prosím poradte, žena má strach, že vybouchnem!.děkuji Petr
Hurá, už je všechno v pořádku. Měl jsem tu servisáka a ten mi doporučil koupit nový ventil. Oprava starého ventilu by prý stála asi 350.- - 500,-kč, ale nedal by mi na to záruku, protože se to zanedlouho objeví znovu. Tudíž jsem neváhal a zajel jsem hned koupit nový. Sice stál 1650.-kč, ale budu teď spát v klidu, neboť zahrávat si s plynem je celkem odvaha. Usoudil jsem, že je lepší investovat 1650,-kč , než abychom přišli o rodinný domek. Sice bychom byli v televizi ,ale taky pod mostem
. Děkuji všem za rady. Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.