Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak odstranit popřídadě čím zaleštit na obývákové stěně skvrnu,která se vytvořila po polití vodou. Vytvořilo to bílé fleky,jinak stěna je asi dvacet let stará. Díky
Já si nemůžu vynachválit obyčejnou Diavu. Stojí pár kaček, je to takový červený, smrdutý olej, ale fakt bezvadný. (Diava politura na nábytek)
marenko já také. Zkusila jsem i tu novou, takové mléko to je a je to nanic, zrovna jako Pronto apod..Sice poněkud páchne, ale mě to připomíná vánoce v dětství .Karina
dema zkuste to s tou diavou, stojí lahvička cca 23 Kč. Pokud se dřevo promastí ( budete muset asi častěji opakovat) mohlo by zase chytnou podobný hnědý odstín. Ale úplně se to už nespraví nikdy, vždy, když dřevo vyschne, skvrna Vám povyleze. karina
K používání Diavy mě přivedla babička. Já už ani nepoužívám rukavice a dávám pořádnou vrstvu, co máme vchodové dveře, staré, sem tam škráblé od psů, tak jenom ta pomůže. A fakt jak se ten smrádek rozletí bytem, tak cítím vánoce.
To je snad to samé, jako to jehličí, patří to k tomu. Pronto a pod. jsou dobré tak na povrch, ale tohle se pěkně vsákne. Ani prach se nějakou chvíli neudrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.