Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na foukače a vysavače listí? Případně zkušenosti? Dík
doplněno 07.12.10 12:11:Dokáže např. odkoufnout mokré listí, nebo větší vrstvu?
mě vlastně ani nejde o námahu, ale o rychlost. Když vidím technické služby tak mi to připadá dost rychlejší než hrabání
rajnoch, rychlejší to možná o trochu je.Otázka je, kde to chcete používat. Já zatím viděla, že tímle způsobem uklízejí jen rozlehlá parkovištěa ještě jen když je sucho . Nějak si neumím představit použít to na zahradu, kde rostě tráva a jsou záhonky kytek. Vyfunět z toho např.mokré ořechové listí by možná mohlo znamenat přijít o ty kytky. .Tam se asi stejně musí vzít klasické hrabičky , takže u nich zůstanu. Pohyb je prý zdravý
. Třeba to ale někdo už vyzkoušel a napíše nám. Karina
Uplatnění tohoto vysavače je všestranější. Dnes jsou například moderni kamínky na záhonech. A jestliže sem vítr nafouká jehličí nebo listí, tak s hraběma se s tím moc dělat nedá . Takže asi takhle: jestli máte velkou zahradu, nebo málo času, či jste třeba nemocný, tak je tenhle vysavač bezva řešení.
Ale mokré listí ve větší vrstvě Vám to opravdu nesebere.
Na mokré listí či větší vrstvy foukač určitě nestačí... Sekám přes léto trávu a mám problém i tu trávu, když je jí víc pohromadě, odfouknout a to mám profesionální fukar za deset tisíc.
Takže pokud ho chcete jen tak na zahradu, je to zbytečná investice.
Leda listí foukat za sucha, ale i to jde hůř pokud je ho větší vrstva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.