Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mušky z kytek v bytě

Od: amlim* odpovědí: 5 změna:

Asi před čtrnácti dny jsem dala kvetoucí kytky z balkonu do bytu. teď mám v bytě plno mušek poletušek. Co s tím? :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

2x

do skleničky trochu octa, nebo vína a oni se pomalu nachytají

doplněno 07.12.10 10:36:

ono, zbavit se jich není jednoduché a chce to čas. další viz. "octomilka obecná"

doplněno 07.12.10 10:37:

octomilka-obecna.navajo.c/...

mrkva*

no ony to nejspíš octovky nejsou

brok*
hodnocení

2x

Pokud chcete nalíčit na octomilky staščí trochu sirupu a kousek jablka jak to v teple začne kvasit seběhnou se na to stačí na to plastová láhev z malou dírkou s půlce netrefí ven.Jinak použít sáček z biolitem stačí jen malo.

hodnocení

0x

Jejda- co to máte za kytky, že Vám kvetly i v tom mrazu?!*nevi* Ale teď k Vaší otázce- mušky jsem měla doma v létě a nic moc nezabralo, až jsem nakonec dala květináče s kytkama do igel. pytlů , nastříkala dovnitř biolit (opatrně- ne na kytku) , zavázala a nechala jsem to asi tak půl hodiny účinkovat - no a bylo po muškách...Ale dělala jsem to venku, protože to děsně smrdí. Také je super Dursban - granulky, které se zapraví do hlíny.

amlim*
hodnocení

Muškáty a ještě mi kvete taková stromková kytka ,květy má jako žluté kopretiny, listopadka to není, listy to má jako řebříček...uklízela jsem a už sice bylo trchu pod nulou.Asi to octomilky nejsou, zatím se na ocet žádná nechytla.Budu muset do Obi pro takové žluté lepící plátky...ale díky za odpovědi...hezký den amlim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]