Nejste přihlášen/a.
Asi před čtrnácti dny jsem dala kvetoucí kytky z balkonu do bytu. teď mám v bytě plno mušek poletušek. Co s tím?
Jejda- co to máte za kytky, že Vám kvetly i v tom mrazu?! Ale teď k Vaší otázce- mušky jsem měla doma v létě a nic moc nezabralo, až jsem nakonec dala květináče s kytkama do igel. pytlů , nastříkala dovnitř biolit (opatrně- ne na kytku) , zavázala a nechala jsem to asi tak půl hodiny účinkovat - no a bylo po muškách...Ale dělala jsem to venku, protože to děsně smrdí. Také je super Dursban - granulky, které se zapraví do hlíny.
Muškáty a ještě mi kvete taková stromková kytka ,květy má jako žluté kopretiny, listopadka to není, listy to má jako řebříček...uklízela jsem a už sice bylo trchu pod nulou.Asi to octomilky nejsou, zatím se na ocet žádná nechytla.Budu muset do Obi pro takové žluté lepící plátky...ale díky za odpovědi...hezký den amlim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.