Nejste přihlášen/a.
Přešli jsme od listopadu od Rwe k Čezu. Rwe poslalo vyúčtování, ve kterém použili automatický odečet, a jak jsem zjistil, tak se jim "podařilo" naměřit o nějakých 60 m3 víc než byla skutečnost (tedy skoro o 1000 Kč víc). Nevíte prosím někdo, jak se k tomu postaví Čez? Když jsem jim posílal mail, jestli si prováděli odečet sami, tak mi na to odpověděli něco ve smyslu, že na to nejsou schopní odpovědět.Tak nevím, jestli budou vycházet z těch čísel, které jim snad poskytlo RWE, nebo jak to budou dělat.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Je to teď takové hodně nepřehledné, protože Čez chce platby až od ledna, takže těžko říct , kolik se bude potom doplácet. A vyúčtování bude asi až v červenci.
Pří změnách dodavatelú jak plynu tak elektřiny doporučuji než podepíšete novou smlouvu ujistit se s novým dodavatelem kdo a kdy provede ODEČET stavu.Zanikající dodavatel asi stím nechce prodělat.
doplněno 06.12.10 17:46:Před uplynutím výpovědní lhůty provede odečet zaměstnanec distrybuční soustavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.