Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit část odtoku u umyvadla?

Od: jenosik odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, koupil jsem si nový sifon a je moc vysoký. Měl jsem pod ním dříve poličku, ale teď tam již nevejde. Myslíte že se dá sifon koupit nižší? Potřebuji asi o 3cm menší. Nebo jak to vyřešit? Děkuji za typy

Jak opravit část odtoku u umyvadla?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řešil jsem to před měsícem doma, když jsem měnil pod dřezem dvířka a polici za šuplíky. Koupil jsem za pár korun jen ten spodek kterej máš moc vysokej za takovej úplně maximálně placatej.

doplněno 05.12.10 19:28:

Něco hodně podobnýho tomuhle koupelny-kaplan.cz/...

kato*
hodnocení

2x

Samozřejmě,že koupit jiný třeba jako v tomto odkazu koupelny-sen.cz/... .Buď na webu,nebo zajít do (vodo-topo) prodejny.

ferda1954*
hodnocení

2x

Když musíte něco kupovat tak si kupte dvě kolena a těmi se dostanete cca o 7-10cm výš .Ta kolena ale kupte HT pravděpodobně průměr (dle trubky) můj odhad 40mm a úhel 87°. Když si zavoláte instalatéra ,bude s tím hotov do deseti minut.

hodnocení

1x

Jak již píšou kolegové, jiný sifon, popřípadě flexibilní hadici a tu vytvarujete do "sifonu"

hodnocení

0x

HT kolena správná volba ,Flexi sifon nebrat malý průtok zanaší se díky stylu harmoniky ( flexi používají jen zámečníci ne instalatéři)

hodnocení

0x

Existuje tzv. nábytkový sifon..ev.je možné použít i sifon pro invalidní umyvadla.

Toto je klasický problém u umyvadel se skříňkou...řeší se běžně...a stále.

Např.HL 137/40

hutterer-lechner.com/...

janmega*
hodnocení

0x

Jestli koukám dobře, tak podle obrázku stačí přece zkrátit vrchní rovnou trubku a propojit ohebnou hadicí do odpadu.

Nebo použít jenom ohebnou hadici a tu ohnout napřed nahoru, tím se vytvoří jakoby sifon, a potom rovnou do odpadu.

Čau.

smakaballl*
hodnocení

0x

KUPTE si trubku HT odpovídajícího průměru cca 40 cm

bude Vás stát cca 20 kč

potom rozpojíte sifón a nasadíte HT trubku a dle potřeby zkrátite

*palec*

doplněno 11.12.10 15:16:

*zed*promiňte omlouvám se teď jsem to pochopil Vy máte opačný problém *zed*

Jak opravit část odtoku u umyvadla? #2

smakaballl*
hodnocení

0x

teď to chápu že máte tento problém?

Jak opravit část odtoku u umyvadla? #3

smakaballl*
hodnocení

0x

nebo takto?

Jak opravit část odtoku u umyvadla? #4
cyril*

Pravděpodobně chápete nejen pomalu, ale i špatně. Nejlépe bude zůztat u původního vyobrazení tazatelem.

smakaballl*
11.12.10 21:36

Aha *hi*

Jak opravit část odtoku u umyvadla? #5

To by jeden nevěřil, jak někdo dokáže zkomplikovat takovou normální a naprosto jasnou záležitost.

cyril*

Pokud byste sledoval aspoň občas dění v parlamentu, tak by byla takováto drobnost přejita bez údivu! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]