Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hřebíky a šrouby v tubě - zatvrdlé

Od: libertel® odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
zajisté všichni máte problémy s tmely v tubě nebo alespoň já aspoň jo. Potřebuji poradit. Zakoupil jsem si "Hřebíky a šrouby v tubě" a samozřejmě, že zbytek zůstal v šroubované hlavici. Teď bych potřeboval zase něco lepit, ale ouha v šroubovací hlavici tmel zatvrdnul a tudíž samozřejmě nejde použít. Věřím, že mnozí z Vás tento problém někdy řešili a i zdárně vyřešili.
Teď bych potřeboval, aby se semnou o toto řešení někdo podělil. Za co Vám moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro tento případ mám doma několik náhradních šroubovacích špiček a když je po delším nepoužívání čehokoliv špička zatvrdlá, nijak to neřeším, vyhodím ji a dám novou.

hodnocení

Kde se to kupuje a jaký to má oficiální název, tak aby prodavač věděl co potřebuji.:)

V každým slušně vychovaným obchodě, kde se prodává cokoliv v kartuších, mají krabici náhradních špiček. Takže tam kde jsi to koupil seženeš i náhradní špičku. V opravdu slušnejch obchodech je mají i grátis.

hodnocení

Děkuji a zítra jdu na nákup. Dobrou

jj kup si jich zrovna několik, doma bejt můžou a chleba to nežere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]