Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, asi v půlce léta jsem si zřídil dílnu, kterou jsem zbudoval ze starého domu. Mám problém z jednou jeho částí: V malé místnost (cca 2*2m) býval dříve sklep, který můj děda již dávno zasypal. Já jsem letos přes zásip udělal asi 20 cm betonu, nahodil zdi, strop atd. Ale v místě kde byl onen vchod mi po zdi ve výěce asi 40 cm vylézá sanitr či co. Nevíte jak na něj?
Jednou jsem také řešil obdobný problém-utratil za různé výrobky stovky peněz a nic,až jsem se zeptal starého pana malíře a ten mi poradil-buďto nehašené vápno(to jsem s úspěchem aplikoval-prý i Čerťák pomůže)a nebo rozdělat kravské hovínkos vodou-obsahuje čpavek který to nějak zvládne.Ale několik nátěrů vápna udělalo div.Zdravím a přeji úspěch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.