Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3mm překližka - kde sehnat?

Od: odjinud* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

neví někdo, kde by se dala v Praze a okolí sehnat 3mm překližka?

Potřebuju to místo sololitu na dno šuplíků a všude, kde jsem byl (OBI, Baumax, Bauhaus), mají jen 4mm která je už moc tlustá...:(

Jo, je potřeba aby to taky uměli říznout na míru (cca na 50x35cm).

Předem díky za info.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
janmega*

Překližku jsem kupoval-když se jede z Braníku do Modřan, tak asi v půlce se podjede na světlech vpravo pod most, hned vlevo asi 50 m je vidět budova. Tam měli vždy všechno a také to nařezali, ale už jsem tam nebyl dva roky. Takže bez záruky.

Honza

odjinud*
hodnocení

0x

Díky za info, chlapi. Ten odkaz funguje, a vypadá to, že to i tam udělají. Zítra tam zkusím zajet.

andrea007*
hodnocení

0x

není 3mm málo? jak se to trochu zatíží, zak se to bude prohýbat :) navíc nemá povrchovku a není hledká, takže se budou šuflíky špatně vymývat.. je lepší dát sololit , dělá se i tloušˇka 3,3 mm ( pokud už máte tloušťku danou)

doplněno 09.12.10 14:02:

jinak takovou tenkou možná i někde v modelářských potřebách

odjinud*

he... solit tam právě mám ale jelikož nějak divně smrdí, tak ho chci nahradit překližkou. :)

A 4mm se nevejde, je tam na to vyfrézovaná drážka v boku šuplíků, zkoušel jsem to.

Modelářský potřeby - ne díky, tam to sice mají ale to bylo drahý a taky by mi to asi nenařízli. Ten zmiňovanej shop v tom linku je ok, jen se tam někdy musím dostat.

odjinud*
hodnocení

Takže závěr: mám to!

Vzal jsem to té firmy Dřevobis (díky ládine) a v pohodě. Už je to namontované, řízli to na mm přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]