Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi skoro 14 a chtěla bych se zeptat ... jak si mám trochu vydělat...
třeba pomáhat nákým sousedům, třeba odklidit sníh, umejt auto, pohlídat zvířátka... stačí se pozeptat sousedů... třeba se něco najde
pomáháním sousedům, si asi moc nevydělá
Kolik by jsi dal ty kdyby ti někdo chodil denně vyhazovat koše a to je možná tak vše, protože větší práci nikdo někomu pochybnému nmesvěří
re. U nás v ulici bydlí manželé . Je jim cca 8O let. Za obstarání nákupu dávají 50 Kč. Přitom obchod je cca 300 m. To se mi zdá docela slušná odměna. A proč by měla být tazatelka pochybná?
tak sousedi se třeba mezi sebou znají. tak třeba vědí a děvče znají. nejde třeba o vynášení odpadků najde se někdy práce lehká za kterou se dostane dost peněž. Záleží na lidech. Kamarádky dcera chodí třeba každý měsíc kompletně umejvat auto+interiér vyluxovat a dostává za to 200-300Kč. Nebo my když jsme měli v bytovce pána kterej měl hodně práce tak mi taky řekl at mu jednou měsíčně uklidím byt a dostala jsem třeba 500. Každá korunka dobrá i kdyby si slečna měla vydělat jen 50Kč. Já osobně bych nedala nic jelikož zatím zvládám vše sama, ale jsou lidé kteří nezvládají a rádi si za pomoc zaplatí.
Zkus roznášení letáků, napíšou to na mamku a chodit můžeš Ty. Nebo vyrábět šperky - bižuterii, náušnice, a pak to zkusit prodat na FLER.CZ. Nedávno jsem byla na výstavě, a tam měla 15letá holčina nádherné výrobky - náušnice, náhrdelníky, prodávala to za pár korun, ale šlo to na dračku. Záleží odkud jsi.
Jen tak když tady radí té dívce třináctileté co má dělat , tak mi vysvětlete na co v tomto věku potřebuje přivýdělek
Se jen děsím protože mi tady za zády jezdí s dřevěným vláčkem můj malý homo sapiens
5 ti letý
Ve třináct je to těžký, tohle sem chtěla dělat když mi bylo 9.. Ten fler.cz je dobrej (z vlastní zkušenosti= moc klááásný věcičky), ale ted je lepší a aktuálnější ten sníh... Zkus si najít náký koníček např. něco vyrábět a prodávat já dělám svíčky, sice neprodávám ale dávám , ale stejně je to dobrý
Legálně tě firma nevezme, riskantní (snad někdo dobrý známý rodiny). Ty letáky ...
Můžeš zpívat, kreslit, psát za peníze ...je toho dost, co umíš? Výdělek nemezený.
lundisku. Píšeš, že Tě zajímají koně. Nepořídil si někdo v okolí koně? Jen tak, pro zábavu? Aniž by věděl, že koně jsou hlavně starost? Tady u nás právě takový případ je. Člověk, který si koupil koně s tím, že se na něm jednou za měsíc projede. Když zjistil co a jak, tak je nakonec rád, že se mu o koně začaly starat dvě holčiny (v Tvém věku). Všichni jsou spokojeni. On se jednou za čas projede ( Gutten tag
), a holky mají "svého" vysněného koně a k tomu nějakou kačku zato, že se o něj starají.
kolem paneláků se válejí metráky letáků a novin a časopisů. Někdy mě občas napadá jestli by se to nerentovalo to sbírat a odvážet do sběrny. Jinak normálně se to háže kam se dá vč.kontainerů, což se mi zdá zbytečný. Vybírat konteinery Vás nenabádám, ale někdy to tam lidi házejí po kufrech. čož je jistě škoda=spalovna, Papír šel teď nahoru. Myslím, že někde kolem 2kč za kilo. to jde ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.