Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám nový byt a kolem střešních okem mi kondenzuje voda na sádrokartonu v místě, kde se spojují desky, tzn. v rozích kokem kovových lišt, na které je sádrokarton upevněn. To je alespoň můj předpoklad. Je to promrzáním nebo zatýká? Vše se objevilo až s poklesem teplot pod nulu a sněhem na střeše a tak předpokládám, že konstrukce sádrokartonu promrzá a kondenzuje na ní voda. Střecha by ale měla být zateplená, dělala to firma. Poradíte prosím někdo, čím by to mohlo být a jak to eventuálně řešit? Díky
Robert
odpovedel jsi si sam, bud je to kondenzat (zde ale je bud absence parozabrany nebo peparotesne utesnene napojeni), dalsi moznost je spatne zatepleni nebo primo absence izolace a dalsi moznost je, ze ti steka kondenzat z ramu okna (ktery je nezatepleny) na SDK
chtelo by to fotku, jinak hadam
mrkni na odkaz tak nejak by to melo byt, rada je reklamovat a predelat:
Roberte, nic jiného nežli: buď nekvalitní práce anebo tepelný most, nic jiného to nemůže dělat. To že to dělala odborná firma vůbec nic neznamená, přesněji, lze očekávat že firma neodvede kvalitní práci. Včera jsem byl pozvám na kontrolu položení izolace na stropě v činžovním domě, pokládku prováděla odborná firma, ale hrůza.
Když je vidět kvalitní dílo tak od Standy a jiných soukromých kutilů.
fotky musím zpracovat.
doplněno 03.12.10 13:18:Je dobře že Standa dává odkaz no svoje dobré dílo,
jen kdyby kvalitně fungovala paprička,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.