Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napojeni wc na odpadni trubku

Od: toaleta odpovědí: 1 změna:

Zdravim vsechny odborniky :)

Resim problem jak napojit wc na odpadni trubku - wc ma svisly odpad a z podlahy mi kouka odpadni trubka, prumer 125 mm, je asi 3 cm nad povrchem. Puvodne jsem myslel, ze na trubku nasadim manzetu a wc se zasune, ale keramicka trubka u wc ma prumer 10 cm (zhruba) a manzetu 125 na 100 jsem nevidel. Redukce se tam nevejde ponevadz "nasada" na spodni casti wc ma jenom asi 6 cm.

Existuje primo manzeta s redukci? Jak se toto resi?

Diky!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda1954*
hodnocení

0x

Vy potřebujete redukci 125/110.Vypadá to jako zátka ale je v tom otvor na trubku no a pak již jen gumovou vsuvku .Prodávají je i vyosené mimo střed aby se dalo posunout WC v případě , že je potřeba.Kdybyste to nesehnal tak kupte zátku a ten otvor si do ní vyřízněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]