Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace sušičky na pračku

Od: praha43 odpovědí: 5 změna:

Objednal jsem si sušičku prádla AEG Lavatherm 59850, přivezli, ale už nenainstalovali na pračku AEG 72850 A, prý to nedělají, jenom rozvážejí.

Poradí někdo, koho kontaktovat, kdo by mi to na pračku dal? Předem děkuji

Jiří

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Normálně ji tam postav. Mám to tak již několit let a nebyl sebemenší problém.

praha43
hodnocení

sám to ale neuzvednu, že...

Tak to asi ne, ale soused, známej, kamarád, nějaký příbuzný, kolega z práce... nebyl by někdo?

hodnocení

0x

Pokud není origo stojan na sušky tak ty kryty na pračkach praskají tak do roka a objednat to jde za velké prachy...

Souseda na půlku a zvedne se to hned ne.?

sipek
hodnocení

0x

Nemůžete postavit sušičku na pračku jen tak, musíte si koupit spojovací díl - elektromedia.cz/.... K vyzvednutí sušičky na pračku si pozvěte 2 chlapy, nemusí být ani moc chytří, stačí aby měli sílu *smich*. Já mám tuto kombinaci sušíčka na pračce už 10 let a nic mi nikde nepraská, jak tu někdo uvedl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]