Nejste přihlášen/a.
Zdravím odborníky, chci se zeptat zda je možné jen přeložit tašky na střeše. Latě i tašky jsou ok, jen některé tašky dole jsou tak trochu nakřivo. myslíte že pro firmu je to kšeft? jsem z HK
Souhlas, zvládne to i zručný amatér.Budete potřebovat: Nějaké tašky na výměnu, cirkulárku s kotoučem na keramiku ( nevadí jí prach- oproti ruční brusce) el. vrtačku s vidiákem D 4 mm, měkký vázací drát-pro případ, že bude třeba nějakou tašku nebo část tašky přichytit drátem.Do malty pak dát nemrznoucí směs. Přejeme Vám úspěšné zvládnutí díla.
doplněno 26.11.10 11:32:Pozor- nesundat všechny tašky z jedné půlky střechy- už se staly případy že došlo ke zborcení krovu následkem nerovnoměrného zatížení.Postupovat po částech.
To jsme si nerozuměli, hodně věcí si udělám sám, ale některé věci nechám na "profesionálech". Padat ze střechy by se mi nechtělo. Latě se mi zdaji být ok, nejsou schnile. Tašky nejsou tak staré, max. 15 let - dle záznamů. Jsou to Plotiště, proč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.