Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydropol atd. funkce vs. cena

Od: blendi odpovědí: 9 změna:

Hydropol, Wigopol, Dramat, Dryband atd... všechno obdobné přístroje fungují na stejném principu. Princip je takový že tyto systémy jsou generátory elektromagnetického pole na dané frekvenci - Hydropol 300-700kHz a to zpusobuje že vlhkost která je způsobena ale jen a pouze nasáváním- kapilárním vzlínáním se dá na ústup. pokud je nějaký jiný dúvod vlhkosti zdiva než vzlínání, např. praskliny trubky ve zdi atd. nebude fungovat. Otázka je nastavení dané frerkvence a výkonu při které to bude fungovat. Tyto přístroje mají většinou nastavitelnou frekvenci v nejakém rozsahu aby to fungovalo na daném místě.
Hydropol cena asi kolem 50tisíc! Drymat, Dryband kolem 30tisíc!
Výrobní cena? 1-5 tisíc!

Myslíte , že je to morální?

Hydropol atd. funkce vs. cena

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

myslím že to není normální a vyhnul bych se tomuto řešení (omylu)

raadek*
hodnocení

2x
Je to dost stará věc, ale pokuď si pamatuju, při použití těchto aparátů se také provádějí různé stavební úpravy ke snížení vlhkosti zdiva a nakonec díky těmto úpravám se výrobci aparátů chlubí snížením vlhkosti. Je to čistě můj názor. R.
blendi
hodnocení

Ano souhlasím s obojím. Důležité je aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí.

mrkva*
hodnocení

1x

No ona ta výrobní cena ani nebude těch 1-5 tisíc ale nejspíš méně. No a proč by to nebylo normální, když se najdou lidi, co to koupí, tak proč to neprodávat, že jo. A jestli to funguje nebo ne, o to přeci vůbec nejde. Jednoduše se zákazník dá zmanipulovat, že si pak myslí, že právě ono zařízení, hrnec, vysavač, gumový náramek atd opravdu funguje a to je důležité.

niop
hodnocení

Máte pravdu, výrobní cena by mohla být kolem 1000,-Kč pro výrobce, pro normálního smrtelníka který nenakupuje materiál po kamionech je výrobní cena do 3000,- Negarantuji že to funguje na vlhkost, to je na těch firmách co to tvrdí hydropol , Drymat atd.. Já pouze vyrobím funkční kopii tohoto zažízení :)

danajancikova
hodnocení

0x
Zvlastni je, ze za automobil da kazdy bez vahani 10tinasobek vyrobni ceny, ale za system, ktery je prospesny a vyzkouseny, funkcni, jsou pochybnosti. Myslim, ze chybi vetsi reklama a prakticky pristup k takto vysusenym objektum.

nikdo*
hodnocení

0x

Není to normální. Je to podvod. To zařízení nemůže fungovat. Je to stejné jako se samolepkami do mobilů které zabraňují ozáření, nebo poslední hit, z rakouska, filtr na elektrony z jaderné elektrárny. Bohužel se to vše smí prodávat.

kafka
hodnocení

0x

A zase se hnuly ledy. Napřed ta mašinka byla z Rakouska..už víc než před 10ti lety, používala kmitočty kolem 10Hz, teď to frajeři předělali,,,papírově?...a pro změnu jedou na 100kHz...no dobrý je že ty kmitočty neslyšíme. V tom druhém případě by to mohlo funfovat jako plašička myší nebo krtků.Nekup to za těch 50tisíc. Možná to maká ...hlavně na nervy, ale hlavně si nadělali do hnízda deklarovaným příkonem zařízení, Ty 4waty je na jednu žárovičku-bludičku...budiž, I kdyby byly plně vyzářeny "antenou ", je to tak nepatrný výkon, že na 1 metru od stroje už nic nebude! Vyzářený výkon klesá totiž s duhou mocninou vzdálenosti od zdroje. To bylo možná moc technické od člověka který 40let pracuje v elektronice. Přístroj jsem innatur držel v ruce, ale nedovolili mi podívat se dovnitř.Existují dokonce verze bez napájení...foto na netu. Mrzí mě , že za peníze jde dát reklamu na cokoliv kamkoliv...byla v Receptáři p. Podlahy, teď v Polopaté a blbnou lidi. Hledejte na netu než koupíte..jde o vaše rozhodnutí a vaše vyhozené peníze .

ing
hodnocení

0x

Stoprocentně podepisuji. V Číně vyrobí za 50 Kč i s dopravou do ČR. Jsem ing. elektro slaboproud, 70 let praxe ve vývoji i výrobě.

PS: jsem stále při smyslech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dryband
Otázky na téma hydropol
Otázky na téma hydropol cena

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]