Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnam křive zarubne obložkami?

Od: sebastianek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli když mám v bytě staré zárubně(jsou křivé)jestli mi obložky pomohou je srovnat do roviny..děkuji Koutsky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

obložka (OKZ) kopíruje původní zárubeň a apriori k vyrovnání neslouží. Půjde to těžko.

hodnocení

0x

Já bych to chápal tak, že pokud jsou rovné zdi a v nich nakřivo osazené křivé staré zárubně, po jejich vybourání by se měly dát osadit rovně obložkovými zárubněmi, do kterých by měly potom pasovat zřejmě nové, rovné dveře. Protože ty staré dveře budou zdeformované podle křivé zárubně.

alf*
hodnocení

0x

jaké staré? Co je křivé? Jak mají obložky narovnat zárubeň? Nebo je myšlen OKZ? Asi by to chtělo foto s malůvkou nebo se více rozepsat. Srovnat mohou a nemusí, fakt netuším jak je to myšleno.

To: @hejkal rovné zdi, to existuje ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]