Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Folie pod palubky

Od: majklta odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Budu mít izolaci mezi a pod krokvemi, parozábranu, rošt pro palubky a v něm vloženou ještě dodatečnou izolaci a pak již samotné palubky. Používám Airrock ND a docela se z něj sype prach a bordel. Jak zabránit aby mi tento nepořádek v budoucnu nepadal na podlahu zkrz palubky? Použít nějakou folii, látku...?
Předem děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nelíbí se Vám můj návrh?

Jen jednu folii pod palubkou, nebo dejte dvě.

majklta
hodnocení

více hlav, víc ví.

souhlasím s Vámi, ale

proč je zde stejný příspěvek 2x,

že by to byl ten kolaps mého počítače? Asi ho budu musel polít horkým kafem, to ho bude bolet!

hodnocení

0x

Nelíbí se Vám můj návrh?

Jen jednu folii pod palubkou, nebo dejte dvě.

standam*
hodnocení

0x

kdyz davas jeste izolaci pod parozabranou (mezi rost pro palubky), mas to dobre vypocitane, ze tam muze byt? plati... pod parozabranu dat pouze tolik izolace aby to byla 1/4 - 1/5 z celkove tloustky izolace.

Take davam mezi CD rost izolaci Isover Aku, ale az pak parozabranu a SDK.

Igelit, folii apod. bych tam nedaval, osobne bych do drazky palubky dal pruzny tmel, neco na zpusob silikonu nebo PUR lepidlo, ale jen na vrchni stranu pera aby nedoslo k vytlaceni smerem do interieru

muzes dat take na rost difuzku, sponkovackou ji chytnes k rostu a pripadne spoje prelepis paskou na difuzku

doplněno 24.11.10 22:23:

jinak souhlas s Milanem, dat parozabranu hned pod palubky a kazdy prostup utesnit speci paskou, ktera je k tomu urcena (plati pro montaz pri pouziti hrebiku)

pokud pouzijes parozabranu od Juty 150 reflex (vysoce parotesna) a budes palubky sroubovat (pres plisek) a nebude se jednat o koupelnu neni nutne utesneni prostupu, jinak ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]