Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou k něčemu pohankové polštáře?

Od: atriplex* odpovědí: 3 změna:

Prý jsou výborné pro oporu hlavy pohankové polštáře. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Našel jsem stránku pohankovepolstare.cz, kde mají poštovné až do vánoc zdarma, takže by bylo levnější teď nakupovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Slyšela jsem o nich, že jsou dobré při migréně a při potížích s krční páteří. Osobní zkušenost mám s papučemi, které jsou naplněny pohankou a ohřívají se v mikrovlnce. Na ty nedám dopustit, třeba při dlouhém sezení u počítače zahřejí rychle. Jsou od firmy www.termofor.cz A poradila mi to loni tady na poradně PU...všem doporučuji, i ty rašelinové obklady jsou vynikající. Mrkněte tam, je to skvělý dárek.

janourecek*
hodnocení

0x

jsou výborné na krční páteř, dobře se přizpůsobují hlavě a šíji

lidus*
hodnocení

0x

Má zkušenost je, že půl roku se na něm spalo super pak už to bylo horší , ta náplń byla jakási divná. Zakoupila jsem polš¨tář z pamě´tové pěny stál 1500 a už 4 roky je pořád stejný a je to super na páteř.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]