Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde získat list vlastnictvi

Od: katastr odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer.

Nevíte někdo, zda lze získat List vlastnictví nějaké konkrétní nemovitosti na kterémkoliv Katastrálním úřadě v ČR nebo pouze na tom, pod který nemovitost spadá v rámci územního obvodu.

Zítra si na úřad zavolám a zjistím si to přesně, ale když by někdo věděl předem, byl bych vděčný.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

LV získáte dnes i např. na poště -. prostě tam, kde mají Czech Point. záleží na území KÚ.

doplněno 18.11.10 19:21:

Pardon. *zed* NEZÁLEŽÍ *hi*

katastr
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď.

Jenom jsem zcela nepochopil to, že záleží na území KU.

Co presne jste tim myslel(a)? Nejde tedy ziskat vypis o nemovitosti z jednoho konce republiky na druhem konci republiky, nebo ano?

pokud znáte název katastrálního území a parcelu, ke které hledáte LV jděte na : nahlizenidokn.cuk.cz/... tam získáte výpis katastru nemovitostí.

doplněno 18.11.10 19:19:

nahlizenidokn.cuzk.cz/... blbne mi klavesnicepardon! platí toto

katastr
hodnocení

To jo, děkuji, ale tam se neproklikám k listu vlastnictví. Zjistím pouze jeho číslo. Což je samozřejmě dobře, ale pro samotný výpis listu vlastnictví už musím na úřad. Nebo ne?

Na těchto stránkach je pouze odkaz na nějaký placený on-line přístup k takovýmto informacím.

Navíc je tam poznámka, že data mají pouze informativní charakter. Já to potřebuji jednoznačně.

katastr,

abyste si vytiskl(a) list vlasníka musíte alespoň znát kde se nemovitost nachází, třeba číslo popisné baráku, nebo na mapě najít číslo pozemku

je to zdarma, pokud čtete placená stránka jste špatně.

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

doplněno 18.11.10 19:40:

dostanete informativní list, nikoliv právní podklad.

katastr
hodnocení

Děkuji. Nečtu špatně.

Samozřejmě si na těchto stránkach umím najít informace o kterých mluvíte. Nicméně jde pouze o Nahlíženi do katastru. Nikoliv o detailní výpis z listu vlastnictví prokazující nadevší pochybnost právoplatný stav. Viz poznámka o informativním charakteru.

Každopadne o těchto stránkach debata není. Ptal jsem se na viz původní otázka, na níž bylo, pro mě uspokojivě, odpovězeno. Dokonce jsem chytřejsí o možnost využití Czech Pointu.

Pokud znáte možnost, jak získat z uvedených internetových, nebo jiných, stránek, detailní právoplatný stav - list vlatnictví, budu jedině rád. Jinak to není nezytné, zítra utíkám na nejbližší Czech Point.

Děkuji

Samozřejmě na internetu získáte zdarma jen neprávní list, páč šikulkové by ho upravili jak potřebují. Pokud potřebujete právní list, musíte na poště a nebo na katastru nemovitostí. Za peníze.

"nadevší pochybnost právoplatný stav" bacha, i když máte tento právoplatný doklad, za dvě minuty může být neplatný, nebo špatný.

Přeji Vám jen pohodu.

katastr
hodnocení

Jasný.

Děkuji za trpělivost se mnou.

katastr, není zač, trpělivý zde na poradně jsme většinou všichni.

Přeji dobré a rychlé pořízení.

sebod*

Pardon *zed* NEZÁLEŽÍ

hodnocení

0x

a tuhle mapu znáte?

mapy.1188.cz/...

doplněno 18.11.10 19:22:

pak již klikat a najít vlastníka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]