Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytapeni krbem - jak snížit teplotu v patře

Od: pelky odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně vytápění krbem. V obyvacím pokoji, kde mám umístěný krb je teplota 25 stupňů, což mi přijde akorád. Do horního patra mi proudí horký vzduch schodišťovým otvorem a je tam 30 a více stupňů. Chtěl bych poradit, jak snížit teplo nahoře, anichž bych musel pořád větrat. Díky za odpověď.

Pelikán Aleš

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Také topíme krbem. Teplota 25 stupňů, kterou zmiňujete, mi přijde dost vysoká, to už větráme. Takže asi netopit tolik, jinak nevím...*nevi*

kjanik112*
hodnocení

0x

Jedině dát na schodiště-v době topného období-nějaký závěs, aby teplo neproudilo nahoru.Já jsem si tam dal dveře, které přes léto vysadím.

hodnocení

0x

Krb = krbova vlozka? Nebo krb s otevrenym ohnistem?
Rozumim tomu dobre, ze mate otevrene dvere v obyvaku, temi vzduch stoupa prez schodiste nahoru do hornich pokoju a tam je 30st.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]