Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek od pokakání na sedačce

Od: l121 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, poradí nám někdo, jak vyčistit flek na sedačce od miminka, které se nám tam pokakalo? :) Vanish, mýdlo Lanza nezabírá, flíček je pořád vidět.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jak jsem tu dělal reklamu čisticím strojům Kärcher,pokud si ho můžete v některé půjčovně půjčit,vyčistí takovou nečistotu lehce.Horší je to i od pejska,a nejhorší od opilce s opicí.

Pokud je to poblíž Prahy,Berouna i Rokycan,rádi přijedeme.

JABRAKA

patronka*
hodnocení

0x

Už jsem to tu kdysi zmiňovala.Nejlepší zkušenost s odstraněním nějrůznějších skvrn mám s odstraňovačem skvrn Mr.Teppich.Je určen k čištění koberců, čalouněného nábytku a autopotahů.Ze zoufalství jsem s ním napěnila skvrny na kostýmu a ejhle, skvrny zmizely.Vytahala jsem ze skříní trička, mikiny a další prádlo s nevypratelnými skvrnami (bylo mi líto je vyhodit) a všechno se vyčistilo.Můžete to klidně spojit s předvánočním úklidem.

lidus*
hodnocení

0x

Ariel odstraňovač skvrn, vetřít a nechat aspoň hodinu pak pokud to jde tak vyprat, jinak vytřít mokrým hadříkem a nechat uschnout. Z dětmi zkušenost nemám ale stejnou nehodu měl náš pes když měl průjem.Pokud vím tak i žlučové mýdlo z DM je vhodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]