Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi, kam zajet do Polska na nákupy - nějaký hobby market atd.? Něco co je blízko hranic u Náchoda. Prý tam mají "polský Horbnach, OBI, Baumax" atd. Jen to má různé názvy. Jinak stejný sortiment za daleko nižší ceny. Tak bych se chtěl podívat a případně porovnat. Díky.
My jezdime do Walbrzychu . Je tam Custorama, vedle pak Auchan (neco jako je u nas Spar). OBI je tam taky a potom kousek na sever ve Świdnici Leroy Merlin. Sice blba cesta, ale zase je to trochu neco jinyho nez to co zname u nas.
A plovoučku jsem nedavno pravě tam kupoval, síla 9mm mě vyšla na 220,-Kč / m2 a protože mě jeden balík zbyl, tak mi ho bez problémů vzali zpět, takže spokojenost.Dále je tam ještě jeden samostatný obchod s podlahama, dale velký elektro obchod, Biedronaka /potraviny/ a další a další krámy. Je to tam fakt veliky a většinou jsou ceny dost přiznivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.