Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak seškrábat penetraci?

Od: elduderino* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Napenetroval jsem pokojík před malbou, ale zřejmě nebyla nutná, protože se mi vytvořil lesklý film a je to lesklé, takže se na to nechytá primalex... Zkouším to seškrábat, ale nesaje mi to vodu... Nevíte jak by to šlo nejlépe seškrábat?

Tisíceré díky

Lukáš

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

zkusil bych to vodou se saponatem jako je jar , a nechat hodne vyschnout, jinak pak by se to musel zbrousit

standam*
hodnocení

0x

jedine dratenym kartacem, nejake umyvani nepomuze hlavne kdyz je penetrace vode odolna

dal jsi mnoho penetrace proto se to vytvoril leskly film, to udela i penetrace od Primalexu

jabraka*
hodnocení

0x

Použil jsi asi penetraci bez ředění.(Slovilax?)Jedna z možností je také tapeta.

JABRAKA

elduderino*
hodnocení

Tak jsem se s tím popral... mýdlová voda nepomohla jen trpělivost s namáčením. Nakonec jsem i náhodou zjistil, že jde penetrace lehce seškrábnout na sucho a pak se dá namočit omítka normálně.

Penetrace byla primalex a naředil jsem ji 1:2, vzhledem k tomu že se jedná o barák z 1930 kde je velka vrstva malty, myslel jsem, že to bude savý povrch...

No holt chybama se člověk učí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]