Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prumyslovy vysavac

Od: standam* odpovědí: 9 změna:

Porad si v praci pujcuji prumyslovy vysavac, ktery pouzivam pri rekonstrukci, jelikoz neni vzdy volny rozhodl jsem se, ze si vysavac poridim. Nechci zadny profi a ani cinu. Pouziti bude spise na prach, docisteni po hrubem zameteni apod. pak muze slouzit v domacnosti jako pomocnik v dilne, garazi apod.

Jak jsem psal EINHEL apod. jsem vyloucil (z jasnych duvodu:) a nasel jsem

Bosch PAS 11-21 a Narex vysavač VYS 20-01

cena techto vysavacu se pohybuje 3000,- - 3500,- vice nehodlam investovat

Pokud je nekdo mate, jake mate zkusenosti?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hospodin*
hodnocení

1x

Zkuste si najít tzv. "krbový vysavač". Na hrubý i jemný bordel je super a cena je nižší než uvádíte.

Před asi deseti lety jsem, tuším, v OBI koupil za necelé tři tisíce vysavač Kärcher. Slouží mi doposud a jsem nadmíru spokojen. Je jej možné použít se sáčkem, bez sáčku i jím odsávat do vody. Je i pro mokré vysávání, je to služebník nezaplacení. Filtr občas vyfoukám kompresorem, jinak nic...

doplněno 12.11.10 09:26:

Jedná se konkrétně o Kärcher 4000 PLUS, ten už se asi nevyrábí, ale bude jistě model novější...

standam*
hodnocení

jj, mas pravdu Karcher by mohl byt taky dobry, mrknu na to.

jabraka*

Ten mohu jen doporučit.Používáme je na čištění koberců i jeden průmyslový do staveb a jejich výdrž a výkon je nadstandartní.

JABRAKA

standam*
hodnocení

a jake mas typy?

honza75*
hodnocení

0x

Dám jen osobní zkušenost. Průmyslový vysavač bez funkce oklepávání filtru bych už nikdy nekoupil. Sám jsem to podstoupil, když jsem stál před otázkou, čím a jak uklidit starou půdu. Koupil jsem levný vysavač (cca 1800), ale byli to příšerný Galeje.

standam*
hodnocení

ja jsem doposud pouzival profi Wurth prumyslovy vysavac, kde byla tusim nejaka klapka, ktera mela cistit filtr, ale moc to nefachcilo, takze ruco a nekolikrat za hodinu :) cistil jsem tim take celou pudu + meziprostor az po podhled a cisteni filtru me nejak navadilo, parkrat jsem snim klepl o nadobu aby to.

Zda tuto fci. ma Narex nebo Bosch musim zjistit

mrkva*

narex má jakýsi čudlík na čištění filtru, ale skoro vůbec to nefunguje, používám proto v tom narexu sáčky (neoriginální levnější určené pro jiné vysavače se stejnou dírou v sáčku - na trhu je jich dost), aby se hned nezanesla filtrační patrona.

Takže závěr - se sáčkem se s Narexem vysává velmi dobře, bez sáčku se hned zanese patrona a vysávání stojí za houby.

BTW: Narex vysavač je naprosto totožný s vysavačem Wap Alto Nilfisk Aero

doplněno 12.11.10 13:05:

před narexem jsem měl jakýsi celoplastový levný karcher, než se polámalo ne moc dobře vyřešené uzavírání nádoby, a to samé jak s narexem, nutnost sáčků, jinak zanesená patrona a razantně snížený výkon, kromě toho u toho karchera se kroutila a scvrkávala patrona - blbě vyřešené - neměla oporu, tudíž její životnost byla nevelká.

standam*
hodnocení

jj, mas pravdu, ze Wap Alto Nilfisk Aero je narex resp. veskere dily pro narex jesou od Aera.

Nemel jsem moc na vyber v miste bydliste a z netu ci z jineho mesta jsem to nechtel brat (reseni zaruky apod.), tak jsem vzal Aero 25 se zasuvkou, kde je, ale kobercovy nastavec, tak jsem ho hned na prodejne vymenil za nastavec s kartacem a koleckama, ktery potrebuji, vymenil jsem ho se souhlasem prodejce a vzal si ho z Aero 20.

O proti Aero 20, ma 25 o neco malo vyssi vykon, zasobnik a hlavne 1,5mm kabel, ktery je dostatecne dlouhy, delsi hadici a kovove nastavce(trubky). Aero 20 ma, kratsi kabel o prurezu jen 0,75mm a dost mekke plastove trubky.

takze cenovy rozdil Aero 20 a 25 byl jen 500,- , tak nebylo co resit.

sut, prach proste borcus bere s velkou rezervou a silou, hlucnost neni tak hrozna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]