Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, v koupelně mám léta ratanovou vysokou polici ,po rekonstrukci jsem si dokoupila ratanové komody tmavě hnědé barvy a stará police, ačkoli stále pěkná je barevně již vybledlá a jakoby zaprášeného vzhledu
.Čím ji mohu nastříkat,oživit barvu popřípadě ztmavit?
Neumím si představit tohle dělat barvou na dřevo a štětcem, měla by to být barva ve spreji ,manžel tyhle drobnosti nechává na mě ,na netu jsem nenašla nic- co bych k tomuto objednala,
děkuji Pavla
Ratan lze bez problémů namořit lihovými mořidly. Lze je aplikovat štětcem, hadříkem i stříkáním...
...díky ale tohle já vím také,potřebuji poradit jaký sprej,firmu,kde ho najít,jestli je přímo na ratan nebo obecně na dřevo...štětcem by to šlo velice těžko jsou tam velká oka...je to robustní police,děkuji Pavla
Nejdříve bych se pokusil ji celou dokonale omýt,kartáč a mýdlo.Pokud je někde nějaká skvrna,tak i jemný smirek.Po vysušení bych jen použil vysýchavý olej na dřevo.Pokud ne tento postup,tak tmavší lazurovací lak. na dřevo.Rozhodně ne stříkat,laky nejsou nijak levné a stříkáním se vyplýtvá až třetina laku.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.