Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rowenta parní generátor

Od: evinkat* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nevíte někdo kde bych sehnala český návod na parní generátor Rowentu PRO PERFECT DG 8760? Na internetu jsem ho nikde nenašla. Děkuji Eva

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x
evinkat*
hodnocení

Děkuji Vám za odpoveď, ale já jsem potřebovala návod. Žehličku už mám doma ale bohužel bez návodu.

troja*

... něco je ještě tady rowenta-zehlicky.cz/... , ale jinak návod je jednoduchý. Máte zřejmě odměrku a nálevku. Aplikuji podobnost se žehličkou podobného typu, kde se do zásobníku nalije 1 odměrka vody a žehlí se žehlí a žehlí, až to přestane foukat. Opatrně otvíráme závěr, aby nedošlo k opaření zbytkovou párou, naplní se a jede se dál.

Dobrá prodejna a opravna je v Praze 7, Milady Horákové 42 - prodejna Singer

evinkat*
hodnocení

Moc vám děkuji za odpověď, návod již mám, zaslali mi ho z MAKRA.

mikindeska

Mohla by som vas velmi pekne poprosit zaslali by ste aj mne ten navod? Velmi by ste mi pomohli. Dakujem. :)

brindzos*

Dobry den,

mohli by ste mi prosim taktiez preposlat ten navod? vopred dakujem

siter

Dobry den, tuto zehlicku jsem si koupila take v Makru, ale bohuzel navod mi nedali a ani dodatecne neposlali, mohla bychh take o nej poprosit? Moc by mi to pomohlo. Dekuji mockrat a preji hezky den

evinkat*
hodnocení

Dobrý večer, bohužel nemám scan a tak to nemohu přeposlat. Zkuste si zavolat do MAKRA v Čestlicích, odtud mi návod poslali a potom ho tam dokonce dávali na informacích každému, kdo si o něj řekl. Přeji hezký večer a snad i Vám ho pošlou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]