Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava dlaždice a obkladu

Od: abt odpovědí: 6 změna:

Dobry den, chtel bych se zeptat zda se dá znovu přilepit dlazdice ci oblklad a jak?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Už se mi to také povedlo, zadek dlaždice i podklad jsem vyčistil a pak pomocí akrylátového tmelu umístil zpět na původní místo. Později pak přespároval (v mém případě) bílým cementem...

abt
hodnocení

Já myslel na nejake lepidlo. Bojim se ji ocistit. Nemam zadnou nahradni a už se nedelaji. Ale diky zaradu

hospodin*

Vibrační bruskou očištěte dlaždici a místo nalepení + spárovačku, napenetrujte obojí a nalepte zpátky lepidlem na obklady, pak zaspárujte.

abt
hodnocení

Dobra tedy. tak ja to tedy nejak zkusim. Snad to nepraskne.*nevi*

jabraka*

Pokud je na dlaždici,nebo obkladu zbytek lepidla,které nejde bez použití násilí odstranit,tak stačí odbrousit,nebo odsekat podklad,aby se získalo místopro lepidlo.Pak platí,penetraci a tmel,lepit bodově a zatlačit mírným tlakem na místo.Po 24 hodinách zaspárovat.

brena*

kdyz uz tak celoplosne lepit;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]