Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji radu jak docílit voňavé skříně. Ženy poraďte! Čisté složené prádlo vymáchané v aviváži po čase vyčichne...nemá někdo nějaký fígl?Děkuji
Já mám vzorek / sáčkovaný/ pracího prášku Excel ve skříni. Škatulata, škatulata hejbejte se hrála už i moje mamka. V Kauflandu prodávají vůni Mimoza název produktu se mi nevybavuje, momentálně jej nemám. Ale pěkně provoněl prádlo. Ještě také Levandule z dob našich babiček bývala trvanlivá.
Pokud vám už prádlo nevoní, tak zkuste poskládané " komínky" prádla vložit do igelitového sáčku, nebo sáčku na smetí. Po vložení prádla přidám kapesník trochu pokapaný parfémem a zaváži, nechám ho tam nejméně 1 týden. Teď jsem tak dávala letní oblečení. Prádlo pak zpět volně uložené do skříně vám provoní zbytek prádla. Velmi se mi osvědčily vzorky parfémů z Avonu, ale volbu nechám na vás.
tak mýdlo je klasika... já osobně dávám mýdla camey růžový a prádlo mi voní krásně. Ale taky vonavé svíčky jsou do skříně dobré
Dát do skříně otevřenou lahev s RUMEM (movitější zamění za kvalitní Whisky). Krásně vše provoní a můžská část domácnosi se naučí pořádku. Budou stát neustále u prádelníku a přerovnávat komínky. Dokonce svůj smysl pro pořádek budou ukazovat i kamarádům
sebod tak rum by u nás vydržel ale ta wiska by se patrně poměrně rychle odpařovala a pokud bych dala Metaxu tak myslím, že do týdne by byla pryč a skříň by jistě nevoněla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.