Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak docílit voňavé skříně s prádlem

Od: lena3 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, potřebuji radu jak docílit voňavé skříně. Ženy poraďte! Čisté složené prádlo vymáchané v aviváži po čase vyčichne...nemá někdo nějaký fígl?Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na provonění skříně, ale třeba i celé místnosti, jsou ideální sáčky s usušenými bylinkami. Vydrží poměrně dlouho a jejich vůně je přirozená. Naše ložnice např. voní levandulí...

hodnocení

0x

Žena tedy nejsem...NIcméně má žena dává do skříně krabičky od mýdla...a vždy když načne nové mýdlo,krabičky vymění..Docela to funguje:)

malvinka*
hodnocení

0x

Já mám vzorek / sáčkovaný/ pracího prášku Excel ve skříni. Škatulata, škatulata hejbejte se hrála už i moje mamka. V Kauflandu prodávají vůni Mimoza název produktu se mi nevybavuje, momentálně jej nemám. Ale pěkně provoněl prádlo. Ještě také Levandule z dob našich babiček bývala trvanlivá.

lidus*
hodnocení

0x

Mýdlo, levandule usušená a já dávám i sušenou medunku.

hodnocení

0x

Pokud vám už prádlo nevoní, tak zkuste poskládané " komínky" prádla vložit do igelitového sáčku, nebo sáčku na smetí. Po vložení prádla přidám kapesník trochu pokapaný parfémem a zaváži, nechám ho tam nejméně 1 týden. Teď jsem tak dávala letní oblečení. Prádlo pak zpět volně uložené do skříně vám provoní zbytek prádla. Velmi se mi osvědčily vzorky parfémů z Avonu, ale volbu nechám na vás.

janourecek*
hodnocení

0x

tak mýdlo je klasika... já osobně dávám mýdla camey růžový a prádlo mi voní krásně. Ale taky vonavé svíčky jsou do skříně dobré

sebod*

Dát do skříně otevřenou lahev s RUMEM (movitější zamění za kvalitní Whisky). Krásně vše provoní a můžská část domácnosi se naučí pořádku. Budou stát neustále u prádelníku a přerovnávat komínky. Dokonce svůj smysl pro pořádek budou ukazovat i kamarádům *pivo**haha*

lidus*

sebod tak rum by u nás vydržel ale ta wiska by se patrně poměrně rychle odpařovala a pokud bych dala Metaxu tak myslím, že do týdne by byla pryč a skříň by jistě nevoněla.

myse*

dávám levanduli - je dobrá i proti molům...

ještě se dává voňavý stromeček do auta... (ale to je na mne moc síla...)

hodnocení

0x

Dají se koupit voňavé sáčky do skříní v různých vůních. A také nádobky s gelem do skříně. *palec*

lui*
hodnocení

0x

Nejlepší je voňavé mýdlo, druh podle toho co máte ráda. Další možnost je čajové svíčky. Na prodloužení a zesílení vůně se osvědčil sáček z nějaké jemné látky, nebo z punčochy, a do něj dát usušený, na plátky nakrájený pomeranč a citron, hřebíček, vanilka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]