Nejste přihlášen/a.
Okna hned první měsíc mo montáži zamrzly všechny v místnostech (led na skle přes celou tabuli cca2 cm tl.) - výmluvy fimry byly extrémní mrazy.moc dýcháte),hodně rostlin(nemám),netopíte(topím!)..Rosení a neustálou vodu na spodní hraně okna již beru jako samožzřejmost, musím denně několikrát otírat,aby neplaval parapet. Okny táhne - protáhnu lehce papír zavřenými okny! test čajová svíčka a plamíńek, nakloněný do místnosti firmě taktéž nic neřekl.Při slejvácích mi nevímkudy napršelo zavřenými okny na každý parapet cca půl litrů vody!Po mé písemné reklamaci přijel pracovník firmy,podíval se na rámy a namontoval mi na ně nějaké "pomocné želízka" - bodově...Nepomohlo.A zvuková izolace? jsou slyšet i ptáčci
) Vzhlkedem k faktu, že mi končí záruka (zřejmě tkoncem lidtopadu),prosím o radu, jak postupovat?stačí pohrozit čojkou? soudní znalec by pomohl?a jak je asi drahý?odmítám se vzdát práva, jsem sama a šedesát tisíc za taKOVOU NEHORÁZNOST bych nerozchodila po zbytek života...prosím o účinnou radu, údajně jsou tyto vady závažýné natolik, že by mi museli okna vymlátit a dát nové,že jde o špatně usazené okna..nevím, tápuu...díky
Jestliže nepomohla písemná reklamace, musíte pozvat soudního znalce, vypracuje posudek a pak...
soud, nežli zruší firmu...
doplněno 08.11.10 13:10: Jardo, když napíšet ty jako znalý "někoho známého,kdo se v oknech orientuje a je ochoten sepsat(nezávazně)evidentní závady,s vlivem na uvedené problémy,"
Sehnat někoho známého,kdo se v oknech orientuje a je ochoten sepsat(nezávazně)evidentní závady,s vlivem na uvedené problémy,S tímto pak jít k soudu.Soud by měl určit soudního znalce.U soudu bych se pokusil o smír.Je to lepší,než projít celým soudním řízením.
Ta reklamaci je určitě nutno dotáhnout do konce.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.