Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsten v pračce - co se může stát?

Od: katty* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám takovou prosbu, spadl mi za buben v pračce Whirpool prstýnek, může se něco stát, pokud ji zapnu. A nevíte někdo, jak to vyndat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brok*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat do filtru, mně tam občas projdou zaomenuté mince. pokud je to pračka z vrchním plněním pomůže jí postavit na hlavu.

marabu*

nebo odkrytovat pracku a bud rozebrat plast kol bubnu, nebo jen vyndat topne teleso a vzniklym otvorem to zkusit vyndat:)

hodnocení

0x

Bud prstinek vytocit zpet mahoru nebo jej vytahnout dirou ktera vznikne po vytazeni zebra anebo vyndat topeni kdy je tu opet dira..potom odmontovat spodni hadici pod vanou a vindat to tama..rozebrat bok nadrze...a filtr je snad samozrejmost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]