Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrazák gorenje ukazuje E2

Od: bke* odpovědí: 6 změna:
Dobry den
umite mi prosim nekdo poradit (setkali ste se treba s podobnym problemem) v pripade, ze mam kombinovanou lednici s mrazakem gorenje a mrazak nekdy signalizuje na displeji E2? V navodu jsem se jenom docetla, ze se jedna o poruchu a mam zavolat opravare. jenomze vsechno funguje normalne a pak tenhle signal zase po urcite dobe zmizi ...
dekuji moc
barbora

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co třeba zavolat na servis a poptat se na ten chybový kód přímo? Závada nemusí být na první pohled viditelná.

perla*
hodnocení

0x
Dobrý den
právě jse mě stala ta táž závadá (mrazak signalizuje na displeji E2) mohl by někdo kdo se stím setkal nějak poradit co to je za hlášení?
Odpověď na tuto tázku jsem již psal. Pokud není nic napsáno v návodu k ledničce, zkuste ten servis.
roman*
hodnocení

Nam servisaci povedali, ze chyba je v cidle a opravit to nevedia.
Tak nam to blika dalej, aj ked niekedy to prestane a potom zase zacne...
Vraj to tej chladnicke vobec nevadi a ona aj nadalej funguje bez problemov, len nam tam obcas svieti to E2...
perla*
já jsem se na to už ptal a poslali mě návod kde a jak to čidlo najít plus popis jak zjistit jestli je to čidlem nebo elektronikou

aknel*
hodnocení

0x
mám jiný mrazák,ale když uložím větší množství masa,taky mě svítí jiná kontrolka-každý mrazák zvládne za různou dobu promrazit určitou váhu masa(zjednodušeně napsáno!) a až mě kontrolka přestane svítit,je to znamení,že je všechno zmrzlý a můžu třeba přidat jiný.Není to třeba ono?Nesvítí,když ukládáte nebo vytahujete maso a dostane se tam teplo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]