Dobry den umite mi prosim nekdo poradit (setkali ste se treba s podobnym problemem) v pripade, ze mam kombinovanou lednici s mrazakem gorenje a mrazak nekdy signalizuje na displeji E2? V navodu jsem se jenom docetla, ze se jedna o poruchu a mam zavolat opravare. jenomze vsechno funguje normalne a pak tenhle signal zase po urcite dobe zmizi ... dekuji moc barbora
Odpověď na tuto tázku jsem již psal. Pokud není nic napsáno v návodu k ledničce, zkuste ten servis.
roman*
Nam servisaci povedali, ze chyba je v cidle a opravit to nevedia. Tak nam to blika dalej, aj ked niekedy to prestane a potom zase zacne... Vraj to tej chladnicke vobec nevadi a ona aj nadalej funguje bez problemov, len nam tam obcas svieti to E2...
perla*
já jsem se na to už ptal a poslali mě návod kde a jak to čidlo najít plus popis jak zjistit jestli je to čidlem nebo elektronikou
mám jiný mrazák,ale když uložím větší množství masa,taky mě svítí jiná kontrolka-každý mrazák zvládne za různou dobu promrazit určitou váhu masa(zjednodušeně napsáno!) a až mě kontrolka přestane svítit,je to znamení,že je všechno zmrzlý a můžu třeba přidat jiný.Není to třeba ono?Nesvítí,když ukládáte nebo vytahujete maso a dostane se tam teplo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.