Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná podlaha - rošt

Od: lahvin* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, jak ukotvit, ( jesli je to potřeba ) rošt pod dřevěnou palubkovu podlahu... složení:

1. podkladový beton

2. hydroizolace

10cm zbývá do 0 - beton není ideálně rovný

nevím jak ukotvit trámky, na kterých bude 15mm osb na ní přišroubovaná podlahová palubka 28mm. Trámky budou cca 5x8cm v x š

Vrtat skrz izolaci se mi nechce. Mám strach, že když trámky neukotvím, tak se můžou časem prohnout nebo něco a podlaha může pružit. Ještě mě napadla možnost, vypodložit trámky, na cca 3-5mm a do mezery dát lepící PU pěnu s hustou strukturou. Místo na betonový, nebo maltový polštář nemám - lať by muse být velmi tenká prosím o radu... díky Lahvin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

bude stacit to podlozit prkenkem a okolo a pod dat tu penu

standam*
hodnocení

0x

a co nivelackou beton vyrovnat?

jinak OSB je zbytecna a jako vypodlozeni pouzij preklizku ruzne tl. , kdyz nepouzijes OSB budes mit vetsi prostor na dokonale vypodlozeni. Beton ma nejakou tl. tak to by zas takovy problem nemel byt pouzit hmozdiny nebo turbosrouby rozumne delky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]