Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sundání kachlí z jádra

Od: kachle odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, jak sundat kachle z panelového jádra, v kuchyni. Chce dávat nové, ale máme strach, že staré kachle se časem začnou odchlipovat. Někde jsem již něco zaslechl o nahřání žehličkou, kachle jsou pravděpodobně přidělány lepidlem, tuhá hmota číré barvy,celkem měkká. zkusil bych tu žehličku, chci se jen zeptat, jestli mám normálně jezdit žehličkou přes kachličky, nebo se mezi kachle a žehličku něco dává. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Materiál mezi žehličkou a kachličkou bude omezovat přenos tepla, na druhou stranu ochrání povrch obou. Já bych v tomto případě použil teplovzdušnou pistoli. Ten přenos tepla bude mít určitě vyšší účinnost.
kachle
hodnocení

Horkovzduch bohužel nemám. Ale s tou žehličkou...přímo na kachle tedy? Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]