Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice na PB

Od: chal.martin odpovědí: 5 změna:
Dobrý den měl bych takový dotaz ,dá se ještě někde dnes sehnat někde Lednička na Proan Butan? Na své chatě totiž nemám proud ze sítě a trávím tam hodně času, tak bych přivítal nějakou ledničku , vím že jsou ale nevím jak se k ní dstat. Předem děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Ledničku na PB už bych neviděl moc nadějně, ty byly zastaralé snad už v 60. letech minulého století a už se nejspíše nevyrábějí, myslím, že i samotný provoz by se Vám nevyplatil. Zkuste inzerci v tisku, případně obcházejte sběrny - je možné, že ji na chatě nebo ve starém domě po prarodičích ještě někdo má. Ale pokud by šlo o chlazení samotné, zkuste zvážit otázku autochladničky na 12, resp 24V. Možná by to bylo pro Vás zajímavější řešení?

Hezký den.

chal.martin
hodnocení

Ano vím že tyto lednice jsou již zastaralé ale je to jisté řešení a ten provoz taky není nejdražší jeden můj známý ji používá a 10ti kilová bomba mu vydrží asi 4 měsíce to celkem jde. Co se týče lednice na 12V je to celkem problém s dobíjením baterie (autobaterie) vozit domů baterii je obtížné a co jsem si zjišťoval tak taková lednice ji vycucne poměrně rychle. Ale i tak díky za Vaší reakci, už jsem zkoušel i inzerovat zatím bez výsledku. Ono se určitě časem něco sežene ale otázka je v jakém stavu? Martin.

chal.martin
hodnocení

Vozit domů baterii je obtížné a co jsem si zjišťoval tak taková lednice ji vycucne poměrně rychle. Ale i tak díky za Vaší reakci, už jsem zkoušel i inzerovat zatím bez výsledku. Ono se určitě časem něco sežene ale otázka je v jakém stavu? Martin.

tesyk*
hodnocení

0x
Prakticky každá lednička určená pro karavany a obytná auta je na PB, eventuelně i na 12 a 220V. Poohlédni se v potřebách pro karavany. Ale bývá menší a dražší, než normální lednice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]