Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, co se ještě dá dát na zeď za kuchyňskou linku kromě dlaždiček? Děkuji za odpověď!
Za kuchyňskou linku si můžete dát ten samý vzor, jako máte na pracovní desce. Samozřejmě můžete použít i jiný vzor, je to jen na vás. Jsou to vlastně speciální laminodesky určené pro tyto účely, jen jsou cca 5-10mm silné. Jen je nutné mít tu vodotěsnou lištu naspodu, tu koupíte taky ve stejném vzoru.
V nějakém pořadu Jak se staví sen, použili sklo. Barvné a byla to paráda až na půdu! Hlavně použijte něco fakt kvalitního a tvrdého, odolného mastnotě, vodě i mechanickému oděru. Zaprskaná a zaschlá stěna, je špatně čistitelná a nakonec ženská stratí trpělivos a vezme na to ostrou hubku nebo písek. A neštěstí je hned!
Zrovna tenávno jsem šlehala bábovku a nevšimla jsem si, že jsem naprskala až po čase. Až to zaschlo. A dostat dolů žloutky a mastnotu byl zážitek. Ještěže mám kachlíky!
co takhle zvolit nějaký odstín skla lacobelu? Poslední dobou je to docela in, praktické, hezké...
akorát na to nic nepřišroubujete a o zásuvce při prac desce si nechejte zdát. Jak praktické že, na co zásuvky :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.