Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na stěnu za kuchyňskou linku?

Od: jana22 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevíte, co se ještě dá dát na zeď za kuchyňskou linku kromě dlaždiček? Děkuji za odpověď!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x

Za kuchyňskou linku si můžete dát ten samý vzor, jako máte na pracovní desce. Samozřejmě můžete použít i jiný vzor, je to jen na vás. Jsou to vlastně speciální laminodesky určené pro tyto účely, jen jsou cca 5-10mm silné. Jen je nutné mít tu vodotěsnou lištu naspodu, tu koupíte taky ve stejném vzoru.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Obkladačky, tapetu, zrcadlo, obkladové desky, cokoli.

jabraka*
hodnocení

0x

Já jsem několikrát použil měkké lino s dezénem vlysů.Vypadá to efektně,odolnost vynikající,hlavně,je to rychle hotové.Lepím silikonem.

JABRAKA

hodnocení

0x

Viděl jsem u jednoho šoumena červený drátěný sklo. Mě se to absolutně nelíbilo, pěknej fujtajbl, ale majitel byl maximálně spokojenej, takže proti gustu...

durancea*
hodnocení

0x

Prodává se i omyvatelná tapeta - mám ji provizorně za dřezem (u staré kuchyně) - čekala jsem, že dlouho nevydrží, ale už tak 2 roky OK a vypadá stále stejně ... Ale na dlouhodobější používání nevím.

hodnocení

0x

Teď je dost často vidět na zdi za linkou stejný materiál jako na pracovní desce.

mil®
hodnocení

0x

Mnoho let jsem lepil za linku omyvatelné tapety, letos jsem dal poprvé malé dlaždičky.

hodnocení

0x

V nějakém pořadu Jak se staví sen, použili sklo. Barvné a byla to paráda až na půdu! *jasne* Hlavně použijte něco fakt kvalitního a tvrdého, odolného mastnotě, vodě i mechanickému oděru. Zaprskaná a zaschlá stěna, je špatně čistitelná a nakonec ženská stratí trpělivos a vezme na to ostrou hubku nebo písek. A neštěstí je hned!*jasne* Zrovna tenávno jsem šlehala bábovku a nevšimla jsem si, že jsem naprskala až po čase. Až to zaschlo. A dostat dolů žloutky a mastnotu byl zážitek. Ještěže mám kachlíky!

kalounek*
hodnocení

0x

my máme za kuchyňskou linkou stejnou desku, jako pracovní deska a je to super na údržbu i to dobře vypadá.

lucinkaf*
hodnocení

0x

co takhle zvolit nějaký odstín skla lacobelu? Poslední dobou je to docela in, praktické, hezké...

akorát na to nic nepřišroubujete a o zásuvce při prac desce si nechejte zdát. Jak praktické že, na co zásuvky :D

lucinkaf*

tak já mám třeba elektriku v takové liště, právě proto, že se mi nelíbí, když je to na zdi...

doplněno 18.11.10 10:34:

teď mě tak vlastně napadlo - proč by tam nešly dát zásuvky? Normálně se tam montují, i když je to sklo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]