Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Tak mi přivezli novou pračku AEG LAVAMAT 78250A a zjistil jsem že u ní krátká přívodní hadice na kohoutek s vodou.ta dodaná hadice měří zhruba 1metr a je s tím aqva stopem.musím koupit delší nebo mi stačí ta od té puvodní pračky bez aqva stopu.jedná se mi o ten aqva stop jestli tam musí být nebo ne.díky
Tento tyzden nam priviezli Aeg ls84840, ma tiez aqua stop.V navode vyrobca nedoporucuje predlzovat privodnu hadicu. Ak je moznost kupit original dlhsiu, asi by som volil tuto cestu.Je to jednorazova zalezitost, cena voci cene pracke zanedbatelna. Je moznost pouzit aj povodnu hadicu, na cinnost pracky to nebude mat vplyv. Bol by urcite zaujimavy test, tykajuci sa tlakovych skusok beznych hadic k prackam a hadic aqua stop.Myslim, ze tie obycajne by to vyhrali. Pri hadici so stopom moze vyrobca pouzit slabsiu vnutornu hadicu, ked tato praskne ma to istene. A ty zakaznik, kup novu. Poznate niekoho, nie z pocutia, komu praskla obycajna hadica? Ja osobne nie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.