Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění voděodolné malby - jak a čím?

Od: mhustak* odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

takze jsem se pri rekonstrukci chodby dostal do faze kdy je potreba odstranit spatnou malbu na stenach, a bohuzel je to vodeodolny a oteruodolny primalex.

Nevite nekdo jak na to krome otrockeho skrabani?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Myslím, že jiné řešení jak seškrábat nebo sbrousit smírkem se nenajde. Lze koupit držáky smírku různých velikostí, kterými lze brousit malbu. Samozřejmě se u toho práší a bolí ručičky.

mhustak*
hodnocení

o to boleni rucicek ani nejde, ale o to praseni to je problem, faktycky se to neda treba sundat parou nebo aspon nejak naleptat a pak to seskrabnout a oskrabavat na sucho mista, ktera budou drzet?

standam*

oskrabat to muzes, napr. skrabakem na maltu, ale je to sileny hluk a hrozne pazvuky zuby trhajici:), hned jsem to zahodil.

nevim, zda existuje nejaka chemie, ale co zkusit drateny kartac?

lahvin*
hodnocení

0x

Jako první věc mě napadlo, pujčit jsi v pujčovně nářadí brusku na sádrokarton s vysavačem, popř. nějakou obyč. vybračku + vysavač, ale tam hrozí, že to bruska nepřežije

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]