Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podložky pod náušnice

Od: dzulieta* odpovědí: 10 změna:

Prosím, dělám bižuterii a sháním ty podložky pod náušnice, aby jsem to měla do čeho zavěsit a dát do nějakých sáčků, hledám na netu a marně, nepřišel jste s tím už někdo do styku, předem moc děkuji. Pro ukázku foto.

Podložky pod náušnice

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Dzulieto.

Polyesterové folie z odkazu jsou materiál,přímo určený na balení efektního zboží.Protože se dají vakuově tvarovat,na jednoduchém zařízení s minimem investic lze z nich vytvořit tvarový výlisek,kopírující danou soupravu šperků.Stačí pak z přední strany přilepit potravinovou folii a je balíček dokonale zabalen.Na folii lze předem natisknout i teklamní text.

JABRAKA

doplněno 06.11.10 15:20:

portaflex.cz/...

Zapoměl jsem ten odkaz.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Dzulieto, já šperky balím do stejných sáčků jako ty - k dostání jsou na netu zde: koralky-komponenty.cz/... a za pár kaček.

Co se týče podložek: V papírnictví prodávají různě mramorované a mourované tvrdé papíry - řezačkou nebo nůžkama nastříhat, jehlou opatrně vpíchnout dírky a hotovo dvacet.

dzulieta*
hodnocení

Ccocinkomichalko, tak jsem rozjela vše mám vyřešeno a prodávám na fler, ty máš někde vystaveny své výrobky?

lui*
hodnocení

1x

Co se týká těch papírových přířezů do pytlíků, tak se poptejte v nějaké kartonážce poblíž Vašeho bydliště. Na rychlořezu to mají za chvilku, přesně na rozměr jaký potřebujete. A stoprocentně Vám dají vybrat, z jakého papíru to budete chtít. Já to tipuju tak na 250-330gr. jednostraný bělený pololesklý karton.

Pokud by jste měla karton svůj, tak se rychlořezy na papír používají ještě v tiskárnách propagačního a jiného zboží, mívají je knihaři apod.

Nevím jestli ty kartony potřebujete celistvé nebo jestli je do nich vyseknutý nějaký otvor, nebo naříznutá drážka apod. Tu si musíte udělat buď sama doma, nebo si to nechat vyseknout strojně v té kartonážce. Ale to se hodně prodraží, protože se musí dělat vysekávací nástroj, a ten Vám nikdo zadarmo dělat nebude. To už je o větších penězích.

binka*
hodnocení

0x

Na fotce jsou náušnice na papíře ...nebo to je jen ukázka Vaší bižuterie? *smich*

dzulieta*
hodnocení

To je moje výroba a náušnice jsou v sáčku na papíře, ale ten je moc měkký a nevypadá to moc pěkně, proto hledám něco vhodnějšího a také hledám vhodnější sáčky, aby jsem mohla zabalit také náhrdelník.

binka*

Co zkusit umělohmotné kancelářské desky? Pěkně je rozstříhat, udělat dírky na zavěšení ... a sáčky s tím zipem nahoře jsou k dostání v papírnictví.

doplněno 05.11.10 16:46:

Ten náhrdelník je dost velký, musí být zabalený? V bižuteriích je mají volně.

dzulieta*
hodnocení

Tak protože šperky přenáším, tak bych potřebovala, aby byly zabaleny.

binka*

Pro náhrdelník bych asi použila to samé, co pro náušnice, jen ve větším. Ale to už se cena značně zvýší ...musíte přeci započítat náklady...*nevi*nebo pro náhrdelníky nějakou krabičku, ale kde je vzít... a finančně by to vyšlo ještě hůř - pro zákazníky.

hodnocení

0x

Zkuste se poptat v tiskárně, mívají tam spousty ořezaných zbytků z tvrdších kartonů a v podstatě je to na vyhození. Jednou jsem tak v tiskárně za balíček kafe dostala asi 20 cm vysoký komínek kartonků velikosti pohlednice, známý dělal jakousi akci pro děti a potřeboval takové kartičky... prostě jsem se tam zeptala - a bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]