"Nejlevnější a nejrychlejší řešení - koupit nový závěs"
To určitě je nejrychlejší řešení...ale nejlevnější asi ne...za nějaký čas se i s novým závěsem stane totéž co s tím starým.
Sprchový závěs je podle výzkumů v žebříčku "špinavosti" a "výskytu bakterií" na jednom z čelních míst v domácnosti..tuším že úplně na prvním..
sebod*
martincakl. Domnívám se, že jestli ten závěs již zapáchá, že toho se tazatel již těžko zbaví . Je možné, že je z nějakýho "divnýho" materiálu :D. Takže já bych radši nějakou kačku obětovala. Už pro ten pocit čistoty a bezpečí
Já to nemyslím tak že je lepší ponechat starý závěs...Ale tak že je lepší NEMÍT závěs...ale klasický sprchový kout...se zalamovacími či šoupacími dveřmi.
marenka*
Jj, jestli byl zakoupen někde u čongů, ani se nedivím. Měla jsem z tržnice tílko. Bavlněné, pěkné, za pár kaček. Vzala jsem si ho na cvičení, propotila. Nehorázný smrad, ale ne z potu, divný, neznámý zápach. Ani jsem ho nevyprala a letělo.
Zdravím, igelitový opravdu vyhodit, stojí pár korun. Koupila jsem si textilní , stál něco přes 200 Kč, občas vyperu na 40 oC a tím nedám plísni šanci. Osvědčilo se mi mokrý ho nenechávat shrnutý, lépe vyschne.
Zbytečná práce s čištěním a než stále kupovat nový tak zakupte vanovou zásněnu, montáž snadná a v Bauhauzu jedna z nejlevnějších cca 1000 kč a je to na věky. Na chalupu jsme jí dávaly asi před 6 lety, plexi je s kapkama a vůbec se nemusí leštit.
Jediná správná rada - vyhodit, Co kus igelitu může stát? A kdyby majlant, tak koupit za pár kaček igelit a závěs si udělat,. a řáádně větrat koupelnu, nejlépe furt..
Mohu jen souhlasit s názory na koupi nového.Koupili jsme ho nedávno v IKEA asi za 150 .-Je to vodovzdorný polyesterový a ještě jsme k němu zevnitř zavěsili za 10 Kč PE folii.
Tady je náhled sortimentu koupelnových závěsů z IKEA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.