Nejste přihlášen/a.
Kazdy vyrobce dodava i navod jak si komin postavit. Ani ja jsem nikdy komin nestavel, ale podle navodu komin stoji a zadny problem nebyl. Myslim, ze na trhu neni zadny spatny komin, jen dejte pozor na volbu spravneho typu. Jiny komin bude na pevna paliva, jiny na plyn. kotel, jiny na kondenzacni.
doplněno 05.11.10 01:19:Moje zkusenost je se Schiedel. Konkretne S-komin. (Neni propagovany na webu vyrobce, jde o levnejsi verzi Schiedel UNI).
Jsem spokojen.
Mám dobrou zkušenost s komínovým systémem EKO. eko-kominy.cz/...
Stavěl jsem ho sám (2komín), je to jen stavebnice, prakticky stejnej systém i materiál jako Schiedel, jen je český, tak je za poloviční cenu. Dokonce ani revizák ho od mnohem dražšího Schiedelu nerozeznal.
Ještě doplním, že komín EKO je pro všechny druhy paliv, takže mám ten 2komín obě šamotové vložky stejné, v přízemí je jeden napojen na plyn a druhý v patře do krbovek.
Obojí odvodněno do kanalizace (ten u krbovek je jen zašpuntovaný a špunt zakrytý dlaždičkou.)
osobne sem stavel schiedel betonstavby.cz/... klepnete si na kominy jsou tam i ceny ale jinak to je vse na jedno brdo at je to ten nebo ten je to o cene
doplněno 05.11.10 11:01:astavel sem prave tyto z betonstaveb mam to u domu tak ted beru jen od nich
Zdravím, já jsem si koupil komínový systém BUILD UP (www.dobrytah.cz). Dodali to během tří dnů a komín jsem zvládnul postavit podle návodu na DVD bez problémů. Kupoval jsem to na splátky bez navýšení. Komín máme ke kamnům, kde budeme topit dřevem a uhlím.
doplněno 09.11.10 21:51:a díky všem za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.