Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará prac. deska. Nejde sundat přes baterií

Od: danielbabi odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

jakbyste sundali, co nejjednodušejí pracovní desku. Potřebuji u babičky vyměnit JEN desku a dřez.
Pokud sundám baterií zůstane na trubce šroub (viz prostřední šroub na fotce). A zespodu se nemám jak dostat? :((
Ikdyž sundám dřez zůstane tam zadní deska - viz další foto.

Trubku musel někdo někdy prostrčit vrchem dolů (do mezikusu), ale jak to dotáhl? A jak to mám jak sundat. V nové desce mám jen otvory nechcu jí řezat, aby jí nasunul jako vidle.

Nemáte nějakou radu? Prosím?

Stará prac. deska. Nejde sundat přes baterií

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

5x

Sundat starou desku není problém.Nástavbu rozřezej flexou.Pod linkou nechej jen vývod teplé a studené vody se závitem.Na tyto koncovky našroubuj uzavírací kulové kohouty.K novému dřezu použij stojánkovou baterii ,kterou pak propojíš flexi trubkami s hohouty.Celá práce je na dopoledne i s úklidem.

JABRAKA

doplněno 05.11.10 13:26:

Baterie není škoda,použiješ ji jinde.Stojánková je lepší,chrání lépe desku kolem díry.Stejně pak bude potřeba připojit i odpad.Nový syfon a připojení k odpadu.Snad ti pomůže fotka.

JABRAKA

Stará prac. deska. Nejde sundat přes baterií #2
danielbabi
hodnocení

Začínám si také uvědomovat, že by ta stojanová baterie byla nejlepší volba. Bohužel 2 díry jsou už i v desce navrtané. Něž jsou to všechnoviděl měl jsem pocit, že pokud se to udělá, jak bylo původně. Bude to nejjednodušší řešení. Ale pak jsem to viděl... a už musím držet basu a vylízat si to.
Každopádně bych nikdy netušil, dle vaši fotky, že může být rozvod vody, tak estecický :)

Každopádně díky Jabrako... hodně to tu s Cukrářem držíte.

jabraka*

Rozhodně budeš dávat novou desku tak i nový dřez.Tam se díry dělají nové,tak to udělej tak,abys do toho už za svůj život nemusel.

JABRAKA

kejki

Do jedné díry můžeš koupit dávkovač saponátu, není to drahé a je to šikovná věc.

kejki

I když za tím dřezem k tomu bude špatný přástup :(

danielbabi
hodnocení

Jako inspirace dobrý :) Na tuto vymoženost jsem zapomněl :)

danielbabi
hodnocení

Tady je ta baterie

Stará prac. deska. Nejde sundat přes baterií #3

ladinpraha*
hodnocení

0x

A nechceš to udělat pořádně, když už to děláš? I s novou baterií? Starou desku můžeš vyříznout, navrtat díry okolo a vylomíš ji. Ale když tam novou nasuneš, tak ji pořádně neutěsníš a kolem baterie je místo, kde se nejvíc drží voda a bude to brzo hnít a nová deska půjde do háje.

danielbabi
hodnocení

Tam už je nová baterie právě. Metalia cca rok :(

kocit
hodnocení

0x

tato deska je připojena 2na šroubeními (holendr) až ve stoupačce. Tam to rozpojíš, linku odsuneš, zezadu povolíš několik vrutů,které drží desku a můžeš sundavat, nabo se znovu zeptat

magdon*
hodnocení

0x

Tenhle problém jsem řešil nedávno. Pokud se nedostanete k trubkám, abyste je mohl rozebrat, nnebo odříznout, je nejjednoduší starou desku v místě trubek jakýmkoliv způsobem zlikvidovat (rozvrtat, rozřezat, vylámat). Předpokládám, že ji nechcete znova někde použít. Pak odtáhnete skříňku a k trubkám už se dostanete. Výměna části potrubí Vás ale asi stejně nemine.

danielbabi
hodnocení

Taky to tak vidím. Děkuji posílil jste mi sebevědomí v tomto kroku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]