Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych našim koupit k vánocům nějakou slušnou sadu nožů,cca 5-7ks. Jakou značku by jste doporučili? Nechci žádné šmejdy z akce za 499,-Kč - ale ani extra nože za 10000,-Kč. Je lepší je mít v dřevěném špalku nebo v nějakém jiném stojanu? Jeden nůž bych chtěla keramický,jaký je dobrý podle vás?
Hlavně nekupuj sadu za 200,- Kč. Kup si takovou, která se ti bude líbit a hlavně záleží na tom, jak ti nůž padne do ruky. Pak je třeba si uvědomit, které nože ze sady budu používat a jak často. Uložení ve špalku nebo v šuplíku záleží na dispozici kuchyně a na tom, co mi více vyhovuje. Pro normální domácí vaření a když nože budou používat všichni členové domácnosti, tak bych nějakou extra kvalitu neřešil. Keramický nůž - chleba se s ním namazat nedá, nebo jenom opatrně a upadne ti jenom jednou. A kvalita je u nich v podstatě stejná, ať stojí 120,- nebo 800,- Kč.
Jednou jsem zkusil a kvalita soupravy dvou kuchyňských "profi" nožů v ceně 780,-Kč je naprosto srovnatelná s kvalitním nožířským zbožím v ťamanských tržnicích, kde je kus za 30 (slovy čicet) korun.
Slušnou kvalitu za rozumnou cenu bych hledal v domácích zdrojích. Stačí se podívat na stránky firem Mikov nebo KDS a určitě si vyberete jak kvalitu, tak i solidní vzhled a cenu.
Zda mohu doporučit tak tuhle značku a i tuhle sadu toscada.cz/... . Používám jejich nože už nekolik let a nedám na ně dopustit. Stále pěkně ostré, vzhled taky, pěkně se drží v ruce. A nedávno jsem si objednával i keramické nože této značky.Hodně lidí na né nadává(keramické nože), ale zatim jsem s nima spokojen.Tak uvidíme zda jim to vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.