Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám opravdu dobrou realitní kancelář

Od: vlastina* odpovědí: 7 změna:

Po zkušenostech jak vlastních , tak lidí z mého okolí jsem toho názoru , že najít solidní realitní kancelář v naší republice je nemožné. Pokud jste jiného názoru, prosím, doporučte mi skutečně dobrou realitku, která by mi pomohla prodat nemovitost v kousek od Teplic. Děkuji, s pozdravem VK.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Spíše Vám můžu poradit, koho NEDOPORUČUJI v žádném případě! Je to DOMIREAL v Teplicích (nebyli schopni nám prodat byt, neměli jsme podepsané výhradní zastoupení. Když jsme si jej prodali sami, dělali na nás nátlak, najednou klienta měli, prostě jim šlo jen a jen o tu provizi) a PROLUX. Proluxu přítel zaplatil zálohu na nemovitost, prolux ji vyplatil původním majitelům, prošustrovali ji, a když k prodeji (z viny prodávajícího) nedošlo, peníze zpět už nikdy nedostal, nehledě na hulvátské chování jejich makléře p. Hrodka.

vlastina*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za reakci, s Proluxem má špatnou zkušenost i moje kamarádka z Ústí nad Labem. Já mám pro změnu špatnou zkušenost s MM realitami z Teplic - a to s vedoucím této pobočky (nemohu si vzpomenout na jméno). S pozdravem VK.

lui*
hodnocení

0x

Já bych poradil. Realitní kancelář přes kterou jsme kupovali dům. Velmi dobré zkušenosti. Ale nevím jestli se to tu smí. Aby to nebylo jako reklama.

vlastina*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za reakci a pokud by jste měl radu, prosím, napište mi: na vladkakasparova@seznam.cz

přeji hezký den, s pozdravem VK

lui*

pu®
hodnocení

0x

Zkuste se mrknout na www.bezrealitky.cz - tam nabízejí i rady a právní zastoupení ohledně prodeje bytů. Ale pozor, nedávno jsem tam sháněla mamince byt a i tato stránka je prošpikovaná realitními makléři, kteří se tváří jako nikoliv realitka, šmejdi.. *blee* Tak se tam zkuste poohlédnout, třeba by Vám poradili, na koho se obrátit. A držím pěsti, neboť realitky jsou z mé vlastní zkušnosti stejná verbež jako správcovské firmy - peníze si vezmou, ale práce žádná a bránit se proti nim prostě není v lidských silách... *bum*

vlastina*
hodnocení

Děkuji, juknu tam, s pozdravem VK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]