Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primalex penetrace leský film

Od: elduderino* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Maluji pokoj, kde je už tak 5 nátěrů (nechci seškrabávat protože za pár let budu dělat minerální omítku - seškrábnu pak), před chvílí jsem nanesl Primalex univerzální penetrace, na které píší, že nesmí zanechávat lesklý film a můj problém je, že ho zanechává... Nemůžu nikde najít proč se to dějě a co je špatně? Nevíte někdo co dělám špatně, nebo jestlli je to problém?

Jako vždy Vám děkuji za pomoc.

Lukáš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

2x

Penetrace zůstává na povrchu a nevsakuje-nemůže se dostat přes vrstvu nátěrů.Byla vůbec nutná?Jestliže předešlé nátěry dobře a souvisle držely, nutná nebyla, primalex dobře chytá i bez ní.

elduderino*
hodnocení

Bál jsem se, aby se mi to neloupalo, tak jsem to chtěl zpevnit... zřejmě to bylo asi zbytečné, že ano?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]